FANT IKKE KJÆRLIGHETEN: Camilla Blom Aarnes og Thomas Wulsch giftet seg, men følelsene dukket aldri opp. Derfor avslørte de at de ville skille seg etter 22 dager som gift. Foto: TVNorge
FANT IKKE KJÆRLIGHETEN: Camilla Blom Aarnes og Thomas Wulsch giftet seg, men følelsene dukket aldri opp. Derfor avslørte de at de ville skille seg etter 22 dager som gift. Foto: TVNorgeVis mer

Valgte å skille seg etter 22 dager

«Gift ved første blikk»-opplevelsen ble ikke slik Camilla og Thomas hadde håpet.

SEOGHØR.NO: I TVNorge-programmet «Gift ved første blikk» giftet seks deltagere seg med en vilt fremmed, som de aldri tidligere hadde møtt. Det hele i håp om å finne kjærligheten.

I AMSTERDAM: Camilla og Thomas dro på bryllupsreise til Amsterdam. Foto: TVNorge
I AMSTERDAM: Camilla og Thomas dro på bryllupsreise til Amsterdam. Foto: TVNorge Vis mer
TRENGTE AVSTAND: Både Thomas og Camilla var enige i at det ikke var riktig å satse videre på forholdet. Foto: TVNorge
TRENGTE AVSTAND: Både Thomas og Camilla var enige i at det ikke var riktig å satse videre på forholdet. Foto: TVNorge Vis mer

For Camilla Blom Aarnes fra Tofte og Thomas Wulsch fra Drammen gikk eksperimentet dessverre ikke som de hadde håpet.

I onsdagens program - etter 22 dager som ektepar - avslørte de at de valgte å skille seg.

- Vi er på et sted hvor jeg opplever at utviklingen har stagnert. Det føles riktig å definere oss som venner. Og det er på mange måter ikke så verst det heller, sa Thomas.

- Det er derfor vi også velger å skille oss nå. Og bevare det vennskapsforholdet vi har fått. Og ingen vet hva fremtiden vil bringe. Men vi kjenner det ikke er riktig å skulle prøve på noe nå, skjøt Camilla inn.

I programmet giftet de to seg, før bryllupsreisen gikk til Amsterdam. Deretter flyttet de sammen i en innleid leilighet, men delte ikke rom sammen.

Ettersom dagene gikk og følelsene lot vente på seg, tok de derfor avgjørelsen om at forholdet ikke var noe å satse videre på.

- Jeg har ikke konkludert med fremtiden. Men akkurat nå trenger jeg avstand fra Camilla. Om det skjer noe til høsten så er det fordi jeg har klart å få avstand fra henne til å se hva slags jente det var som satt ved siden av meg. Derfor kjenner jeg at det vi gjør nå er riktig. Det har jeg en god følelse på - at vi flytter fra hverandre, det trenger jeg. Om jeg møter Camilla om et halvt år, og vi finner ut at det er noe der, da kjenner jeg henne så godt at jeg vet jeg er heldig, sa Thomas i møte med parterapeut Catrin Eide.


Seoghør.no har vært i kontakt med Thomas Wulsch via TVNorge. Han ønsker ikke å kommentere bruddet.

«Gift ved første blikk» sendes onsdager klokken 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Sagens forlovede bidrar til fremmed-ekteskap på TV

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.