Jennifer Lopez hos Ellen DeGeneres:

Valgte 24 år yngre mann hos Ellen:
- Det er ikke sånn at du MÅ være yngre for at jeg skal date deg

Jennifer Lopez (47) hevder alderen ikke spilte noen rolle da hun måtte velge mellom utvalgte kjekkaser hos Ellen DeGeneres.

HOS ELLEN: Jennifer Lopez snakket blant annet om sitt inntrykk av yngre menn. 
HOS ELLEN: Jennifer Lopez snakket blant annet om sitt inntrykk av yngre menn.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Hver gang poplegenden Jennifer Lopez (47) har dukket opp på den røde løperen med en yngre mann, har hun fått passet sitt påskrevet.

Forholdet til den 18 år yngre Casper Smart (29) tok slutt sommeren 2016, men stadig vekk blir Jennifer spurt om sitt fem år lange av-og-på-forhold til danseren.

- Lukk ørene og åpne hjertene deres, har stjernen tidligere uttalt om den store aldersforskjellen, og bryr seg fint lite når medier omtaler henne som en «cougar».

18 ÅR YNGRE: Jennifer Lopez hadde et av og på-forhold til den 18 år yngre danseren Casper Smart fram til august 2016. FOTO: NTB Scanpix
18 ÅR YNGRE: Jennifer Lopez hadde et av og på-forhold til den 18 år yngre danseren Casper Smart fram til august 2016. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Valgte Harry Styles

Da 47-åringen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» nylig, var dette også et av samtaleemnene da Lopez spilte leken «Who’d You Rather?». Leken går ut på at du må si hvem du ville foretrukket av et utvalg personer.

Her kunne poplegenden velge mellom blant andre One Direction-kjekkasen Harry Styles (23), Nick Jonas (24), Brad Pitt (53), The Weeknd (27) og Zac Efron (29). Lopez går da for den yngste av gutta, 23 år gamle Harry Styles.

SINGEL: Jennifer Lopez hevder hun er singel. Derfor måtte hun lete etter en mann hos Ellen. Det var tydelig at hun hadde en favoritt. Video: The Ellen Show / TV 3 Vis mer

-Yngre menn er selvsikre

- For det første, jeg går ikke inn for å date yngre menn. Det er ikke sånn at du MÅ være yngre for at jeg skal date deg. Jeg bare møter folk, og hvis jeg liker dem, så liker jeg dem. Det handler i bunn og grunn om personen og hvem de er. Det har ingenting å gjøre med alder. Er de eldre, så er de eldre. Alt handler om jeg er interessert i dem eller ei, og hva slags energi de utstråler, sa Jennifer til talkshowverten.

Hun har tidligere uttalt at grunnen til at hun faller for yngre menn, handler om selvsikkerheten de utstråler.

- Menn i 20-årene oser av selvsikkerhet og arroganse, mens kvinnene ofte er usikre, fortalte popstjernen til bladet W, ifølge Huffington Post.

- Og når de blir eldre, ja, da snur det. Kvinnene blir mer og mer komfortable, mens mannfolka blir usikre.


Hemmelighetsfull om forholdet til Drake

Det kom neppe som en overraskelse at Jennifer valgte den unge Harry Styles da hun fikk velge mellom de fem kjekkasene. Men på spørsmålet om forholdet sitt til den 17 år yngre rapperen Drake (30), var stjernen noe mer lavmælt.

- Vi lagde en låt sammen, om det er det du lurer på, sa Jennifer til Ellen.

Ellen nektet å gi seg, og da hun viste fram et kjærlig bilde av Drake og Jennifer sammen, spøkte talkshowverten med at hun har en rekke venner hun henger mye med, men at de har ikke den samme flørtende tonen som det Drake og Jennifer har på bildet.

BARE VENNER? I starten av januar postet Drake dette bildet på sin Instagram-konto. Det fikk ryktene til å svirre. FOTO: Instagram
BARE VENNER? I starten av januar postet Drake dette bildet på sin Instagram-konto. Det fikk ryktene til å svirre. FOTO: Instagram Vis mer

Ellen prøvde iherdig å lire ut mer informasjon fra Jennifer, men popstjernen fortsatte å prate om det musikalske samarbeidet deres.

- Drake sendte meg en sang han ville at jeg skulle synge på, og jeg sa ja. Så nå har vi en låt sammen, var alt Lopez ønsket å si om deres angivelige forhold.

LES OGSÅ: Jennifer dumpet kjæresten fordi han var utro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer