HER KAN DU BO: Humorkongen Kristian Valen stiller nå leiligheten sin til disposisjon. Den kan leies for 30.000 kroner i måneden.  Foto: Werner Juvik
HER KAN DU BO: Humorkongen Kristian Valen stiller nå leiligheten sin til disposisjon. Den kan leies for 30.000 kroner i måneden. Foto: Werner JuvikVis mer

Valen leier ut luksusleilighet

Kristian Valen har lagt ut leiligheten sin på Finn.no.

SEOGHØR.NO: Komiker Kristian Valen (38) har for alvor tatt det store steget og flyttet til USA med samboeren sin Carina Reiersen (26). Der bor de i det mye omtalte luksushuset i Los Angeles. 

Nå har Kristian bestemt seg for å leie ut den råflotte leiligheten sin på Aker Brygge. På Finn.no kan vi lese at han krever 30.000 kroner i måneden for den 92 kvadratmeter store leiligheten.


- Bryggetorget 9 er en totalrenovert og topp moderne leilighet som har en særdeles attraktiv beliggenhet sentralt i Oslo sentrum på Aker Brygge, med kort gangavstand til Tjuvholmen, Solli plass, Karl Johans gate med mer. Det er et bredt utvalg av forretninger, servicetilbud, kafeer, restauranter, kino, teater og kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Flotte turområder som Frognerstranda og Akershus Festning ligger rett i nærheten, skriver megleren i utleieprospektet.

Her er prospektet på Finn.no

Det var Kristian Valens samboer, Carina Reiersen, som avslørte nyheten på sin Facebookside. Komikeren er for tiden i USA og det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med ham.