FRASTJÅLET BRUDEKJOLEN: Anita Valen-De Vries er frastjålet brudekjolen hun bar da hun giftet seg med Gerrit de Vries i sommer.  Foto: SCANPIX
FRASTJÅLET BRUDEKJOLEN: Anita Valen-De Vries er frastjålet brudekjolen hun bar da hun giftet seg med Gerrit de Vries i sommer. Foto: SCANPIX Vis mer

Valen frastjålet brudekjolen

- Den som stjal kjolen stakk en kniv rett i hjertet på meg.

SEHER.NO: Anita Valen-De Vries sin (39) drømme-brudekjole, som hun lette etter i halvannet år før bryllupet, ble stjålet i sommer.

- De kunne heller tatt TV-en eller stereoen min. Den som stjal kjolen stakk en kniv rett i hjertet på meg, man skulle nesten tro at den som har tatt den, kjenner meg veldig godt, sier hun til VG.

I 2005 sto hun brud for første gang, med den tidligere syklisten Gerrit de Vries i nederlandske Elborg.

Isåfall så kjente denne personen til at hun pleide å ha kjolen på en utstillingsdukke i stua i rekkehusleiligheten i Skien.

- Den var så vakker at den var en dekorasjon i seg selv, forteller hun til avisen.

Men da den stroppeløse kjolen med paljetter ble stjålet var den i en pose i kjelleren. Dører og vinduer stod åpen mens de flyttet ut. Også sløret og annet tilbehør gikk med i dragsuget.

Valen har nemlig funnet et nytt hjem i Nederland, med mann og barn. Og på grunn av den hektiske tiden med flytting og OL-forberedelser har hun ikke tid til å anmelde tyveriet, mener hun.

- Kjolen var som en prinsessedrøm. Jeg er veldig glad i tøy, og er egentlig en drømmer, så da jeg fikk på meg kjolen svevde jeg. De få timene jeg sov, hadde jeg til og med på meg kjolen, sier hun.

LES OGSÅ: Anita Valen lurte alle som mann