SLUTT FOR ANDRE GANG: - Det er tøft, sier Kristian Valen om bruddet med kjæresten Benedikte Niami Amundsen. Foto: SCANPIX
SLUTT FOR ANDRE GANG: - Det er tøft, sier Kristian Valen om bruddet med kjæresten Benedikte Niami Amundsen. Foto: SCANPIX Vis mer

Valen er singel igjen

- Av og til går det desverre ikke.

SEHER.NO: Kristian Valen (34) er ledig på markedet igjen.

Moromannen har i lengre tid vært sammen med undertøysmodellen Benedikte Niami Amundsen (19), og paret ble samboere i fjor. Men tidligere denne uken gikk de i følge TV2 hvert til sitt.

- Av og til går det dessverre ikke. Jeg har vært heldig. Jeg har fått tilbrakt tid med en nydelig jente. Du må prioritere og da er det dessverre ikke alltid at det går, forteller han til "God Kveld Norge" ifølge TV2underholdning.no.

Valen har vært svært tilbakeholden med å brette ut privatlivet sitt i mediene og innrømmer at dette har vært et bevisst valg. Likevel innser han at dette kan ha vært med på å skape en viss usikkerhet i forholdet.

- Nå har ikke jeg vært flink nok til å høre på andres behov i og med at jobben krever såpass mye av meg. Men jeg vil ikke ha det på noen annen måte, så da er det ikke alltid det går dessverre.

Men det er ikke første gangen paret skiller lag. Tidligere i sommer kunne Se & Hør melde om at de hadde gått hvert til sitt, også da skal grunnen ha vært konflikten mellom jobb og fritid.

Men den norske kjendisen er forståelsesfull til at det ikke alltid er så lett å være sammen med en artist, når den personen kveld etter kveld kommer sent hjem fra sitt sceneshow.

Kristian forsøker imidlertid å se positivt på livet og synes det er viktig å bruke bruddet til noe konstruktivt. Han bearbeider nemlig ofte personlige opplevelser på scenen, og finner mye trøst i å stå under lyskasterne.

- Det er tøft. Men jeg er såpass heldig at jeg glemmer det når kvelden kommer, for jeg står på scenen hver kveld. Jeg elsker det liver der, sier han.

For tiden kan du se ham i showet "Raskere enn sitt eget beste!" på Latter i Oslo.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: -Ikke onanisten som reagerer mest