POPULÆR: Kristian Valen har gjort stor suksess med sine humorshow og TV-programmer som «Valen-TV» og «Valens frokost-TV» på TVNorge. Foto: SCANPIX
POPULÆR: Kristian Valen har gjort stor suksess med sine humorshow og TV-programmer som «Valen-TV» og «Valens frokost-TV» på TVNorge. Foto: SCANPIX Vis mer

Valen dumper TVNorge

- I likhet med fotballspillere, så følte jeg at det var på tide ta et steg videre.

Publisert
SEHER.NO: Kristian Valen  (36) har hatt stor suksess med sine forskjellige humorfigurer i blant annet TV-programmet «Valen-TV» på TVNorge. Men ifølge VG forlater komikeren nå kanalen til fordel for NRK.

Avisen skriver at 36-åringen og TVNorge skilles som venner.

- Det ligger absolutt ingen dramatikk bak dette valget. Men i likhet med fotballspillere, så følte jeg at det var på tide ta et steg videre - og NRK er den riktige klubben for meg akkurat nå. De har et stort apparat, og jeg gleder meg som en unge til å begynne der, sier Valen til VG.

Etter planen blir Valen først å se på NRK til neste år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Legger seg inn på klinikk i jula  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer