Val Kilmer slår tilbake mot Michael Douglas

- Han er feilinformert, sier skuespilleren kun dager etter at Michael Douglas hevdet at Kilmer er kreftsyk.

SVARER PÅ UTTALELSEN: Skuespiller Michael Douglas (t.v) fortalte under et intervju at skuespillerkollega Val Kilmer har helseproblemer, noe Kilmer nå avkrefter. Foto: NTB scanpix
SVARER PÅ UTTALELSEN: Skuespiller Michael Douglas (t.v) fortalte under et intervju at skuespillerkollega Val Kilmer har helseproblemer, noe Kilmer nå avkrefter. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Da skuespiller Michael Douglas (72) lot seg intervjue av TV-profil Jonathan Ross i London denne helgen, hevdet han at «The Ghost And The Darkness»-motspilleren Val Kilmer (56) er kreftsyk. 

Det er kun et år siden Kilmer selv avkreftet rykter om at han har strupekreft.

- Val er en fantastisk fyr som går gjennom nøyaktig det samme som jeg gjorde, og ting ser ikke så bra ut for ham, sa Douglas under intervjuet, skrev The Sun.

- Jeg ber for ham. Det er derfor man ikke har hørt noe særlig fra Val den siste tiden, sa han videre.

- Han er feilinformert

Nå slår «Top Gun»-stjernen tilbake mot Douglas og avkrefter nok en gang at han er syk. Det gjorde han via et langt innlegg på sin Facebook-profil.

- Jeg elsker Michael Douglas, men han er feilinformert. Sist jeg snakket med ham for nesten to år siden, spurte jeg han om en henvisning til en spesialist for å få en diagnose på en klump i halsen, noe som hindret meg til å fortsette fremførelsen av stykket «Citizen Twain». Jeg endte opp med å dra til team ved UCLA (University of California, Los Angeles) og jeg har ikke kreft. Jeg har fortsatt en hoven tunge, og jeg blir stadig bedre, skriver han i teksten. 

Saken fortsetter nedenfor.

Videre forteller han at han ikke ønsker at fansen skal bekymre seg over helsa hans, og at han ikke bærer nag over Michael Douglas' uttalelse.

- Uansett hva som fikk Michael Douglas til å spekulere om min helse, er han en elsket og nær venn for en priviligert gruppe av talentfulle personer rundt i verden, og jeg er sikker på at han ikke mente noe vond, skriver han. 

Saken fortsetter nedenfor.

HAR KJENT HVERANDRE I MANGE ÅR: Val Kilmer (t.v) og Michael Douglas spilte sammen i filmen «The Ghost And The Darkness» fra 1996. Foto: CONNOR, FRANK / Album
HAR KJENT HVERANDRE I MANGE ÅR: Val Kilmer (t.v) og Michael Douglas spilte sammen i filmen «The Ghost And The Darkness» fra 1996. Foto: CONNOR, FRANK / Album Vis mer

Gikk med pusteapparat

Ryktene rundt Val Kilmers helsetilstand oppsto da han i fjor ble avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf.

Kort tid etter skrev han en melding på Facebook der han forsikret fansen om at han er frisk.

- Takk for all kjærlighet og støtte. Det går et rykte om at jeg er syk og innlagt på sykehus, noe som ikke er sant. Jeg var innom sykehuset for å bekrefte at jeg ikke har noen svulst eller infeksjon, noe jeg fikk bekreftet av hyggelige leger, skrev han på sin Facebook-profil den gang, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

SKJULTE PUSTEAPPARAT: I fjor ble skuespilleren avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf. Foto: Splash News
SKJULTE PUSTEAPPARAT: I fjor ble skuespilleren avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf. Foto: Splash News Vis mer

Hadde kreft i fjerde stadium

Michael Douglas på sin side fortalte i 2010 at han hadde fått diagnosen strupekreft, der det i senere tid ble bekreftet at det egentlig var tungekreft.

Han hadde følt seg dårlig i et år og besøkt flere forskjellige spesialister, før det til slutt var en lege som fant ut hva som var galt.

- Han sa: «Vi trenger å ta en biopsi». Det var en svulst på størrelse med en valnøtt på tunga mi, og ingen andre leger hadde sett det, sa skuespilleren i et intervju med New York Magazine i 2013.

Han fortalte videre at det kun gikk to dager før han ble ringt opp av legen som ga ham beskjeden om at han hadde kreft i fjerde stadium.

- Jeg var i fjerde stadium, og det er ikke noe femte, sa han.

Skuespilleren måtte gjennom åtte uker med strålebehandling og kjemoterapi, og tidlig i 2011 ble han erklært kreftfri.

LES OGSÅ: Michael Douglas hevder at Val Kilmer har kreft