<strong>SVARER PÅ UTTALELSEN:</strong> Skuespiller Michael Douglas (t.v) fortalte under et intervju at skuespillerkollega Val Kilmer har helseproblemer, noe Kilmer nå avkrefter. Foto: NTB scanpix
SVARER PÅ UTTALELSEN: Skuespiller Michael Douglas (t.v) fortalte under et intervju at skuespillerkollega Val Kilmer har helseproblemer, noe Kilmer nå avkrefter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Val Kilmer slår tilbake mot Michael Douglas

- Han er feilinformert, sier skuespilleren kun dager etter at Michael Douglas hevdet at Kilmer er kreftsyk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da skuespiller Michael Douglas (72) lot seg intervjue av TV-profil Jonathan Ross i London denne helgen, hevdet han at «The Ghost And The Darkness»-motspilleren Val Kilmer (56) er kreftsyk. 

Det er kun et år siden Kilmer selv avkreftet rykter om at han har strupekreft.

- Val er en fantastisk fyr som går gjennom nøyaktig det samme som jeg gjorde, og ting ser ikke så bra ut for ham, sa Douglas under intervjuet, skrev The Sun.

- Jeg ber for ham. Det er derfor man ikke har hørt noe særlig fra Val den siste tiden, sa han videre.

- Han er feilinformert

Nå slår «Top Gun»-stjernen tilbake mot Douglas og avkrefter nok en gang at han er syk. Det gjorde han via et langt innlegg på sin Facebook-profil.

- Jeg elsker Michael Douglas, men han er feilinformert. Sist jeg snakket med ham for nesten to år siden, spurte jeg han om en henvisning til en spesialist for å få en diagnose på en klump i halsen, noe som hindret meg til å fortsette fremførelsen av stykket «Citizen Twain». Jeg endte opp med å dra til team ved UCLA (University of California, Los Angeles) og jeg har ikke kreft. Jeg har fortsatt en hoven tunge, og jeg blir stadig bedre, skriver han i teksten. 

Saken fortsetter nedenfor.

Videre forteller han at han ikke ønsker at fansen skal bekymre seg over helsa hans, og at han ikke bærer nag over Michael Douglas' uttalelse.

- Uansett hva som fikk Michael Douglas til å spekulere om min helse, er han en elsket og nær venn for en priviligert gruppe av talentfulle personer rundt i verden, og jeg er sikker på at han ikke mente noe vond, skriver han. 

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>HAR KJENT HVERANDRE I MANGE ÅR:</strong> Val Kilmer (t.v) og Michael Douglas spilte sammen i filmen «The Ghost And The Darkness» fra 1996. Foto: CONNOR, FRANK / Album
HAR KJENT HVERANDRE I MANGE ÅR: Val Kilmer (t.v) og Michael Douglas spilte sammen i filmen «The Ghost And The Darkness» fra 1996. Foto: CONNOR, FRANK / Album Vis mer

Gikk med pusteapparat

Ryktene rundt Val Kilmers helsetilstand oppsto da han i fjor ble avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf.

Kort tid etter skrev han en melding på Facebook der han forsikret fansen om at han er frisk.

- Takk for all kjærlighet og støtte. Det går et rykte om at jeg er syk og innlagt på sykehus, noe som ikke er sant. Jeg var innom sykehuset for å bekrefte at jeg ikke har noen svulst eller infeksjon, noe jeg fikk bekreftet av hyggelige leger, skrev han på sin Facebook-profil den gang, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SKJULTE PUSTEAPPARAT:</strong> I fjor ble skuespilleren avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf. Foto: Splash News
SKJULTE PUSTEAPPARAT: I fjor ble skuespilleren avbildet med et pusteapparat, som han prøvde å skjule via et stort skjerf. Foto: Splash News Vis mer

Hadde kreft i fjerde stadium

Michael Douglas på sin side fortalte i 2010 at han hadde fått diagnosen strupekreft, der det i senere tid ble bekreftet at det egentlig var tungekreft.

Han hadde følt seg dårlig i et år og besøkt flere forskjellige spesialister, før det til slutt var en lege som fant ut hva som var galt.

- Han sa: «Vi trenger å ta en biopsi». Det var en svulst på størrelse med en valnøtt på tunga mi, og ingen andre leger hadde sett det, sa skuespilleren i et intervju med New York Magazine i 2013.

Han fortalte videre at det kun gikk to dager før han ble ringt opp av legen som ga ham beskjeden om at han hadde kreft i fjerde stadium.

- Jeg var i fjerde stadium, og det er ikke noe femte, sa han.

Skuespilleren måtte gjennom åtte uker med strålebehandling og kjemoterapi, og tidlig i 2011 ble han erklært kreftfri.

LES OGSÅ: Michael Douglas hevder at Val Kilmer har kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer