HAR MYE Å LÆRE: - Det er dumt at jeg ikke har pisket deg litt mer, vakre damer skal jo piskes litt. Det var trist, men kanskje den mannen kan lære deg noen flere danser, du har jo ikke vært gjennom alt, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR MYE Å LÆRE: - Det er dumt at jeg ikke har pisket deg litt mer, vakre damer skal jo piskes litt. Det var trist, men kanskje den mannen kan lære deg noen flere danser, du har jo ikke vært gjennom alt, sier Tor Fløysvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Vakre damer skal piskes

Her stjeler «Skal vi danse»-dommeren showet foran kamera... Se video!

Publisert
Se video med Anne Marie Ottersen, Glenn Jørgen Sandaker og Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for en ny runde av «Skal vi danse». Der ble det klart at Anne Marie Ottersen (65) var den som måtte forlate parketten i denne omgang.

- Jeg føler meg helt ok. Dette er en del av gamet, og det er helt, helt, helt greit. I dag fikk vi den dårligste poengsummen, så sånn sett var det også rettferdig. Det har jeg ingen problemer med, sier Ottersen da Seher.no møter henne minutter etter at danse-exiten er et faktum.

Midt i intervjuet med den utslåtte «Skal vi danse»-deltageren og dansepartneren kommer dommer Tor Fløysvik inn i intervjuet for å gi noen trøstende ord til Ottersen. Fløysvik legger ikke skjul på at han er takknemlig for at 65 år gamle Anne Marie takket ja til å være med i høstens «Skal vi danse».

- Jeg elsker voksne damer, sier Fløysvik, som innrømmer at han liker måten den erfarne skuespilleren har tatt utfordringen hun ble gitt på.

- Det er kjipt uansett hvem som blir slått ut. Hvor mye har du trent, 200 timer? Det er ille uansett hvem det er. Men jeg har beundret Anne Marie, hun har gått inn, i dans etter dans, med en tanke om at dette vil jeg gjerne lære ordentlig og grundig. Litt uheldig i dag, bom når du danset cha cha cha første gang, men så kommer du tilbake. Og det liker jeg. At folk kommer tilbake og skjerper seg.

- Er det litt trist at du må forlate Tor også, Anne Marie?

- Det er veldig trist! Men jeg kommer til å følge med. Jeg kommer til å sitte og følge med hver lørdag fremover, smiler den blide «Skal vi danse»-deltageren.

Det er derimot Tor Fløysvik noe skeptisk til...

- Du har jo ikke likt noen av mine kommentarer da, du er jo ikke helt ærlig, sier Fløysvik, som mener han burde tatt litt mer ansvar...

- Det er dumt at jeg ikke har pisket deg litt mer, vakre damer skal jo piskes litt. Det var trist, men kanskje den mannen kan lære deg noen flere danser, du har jo ikke vært gjennom alt, sier Tor Fløysvik til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Vi er på to forskjellige planeter 

Se video med Anne Marie Ottersen, Glenn Jørgen Sandaker og Tor Fløysvik her:

[obj:media:9077]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer