MISTER TANNA: I onsdagens episode av "Paradise Hotel" våkner André opp uten fortann, og leter overalt for å finne den...
MISTER TANNA: I onsdagens episode av "Paradise Hotel" våkner André opp uten fortann, og leter overalt for å finne den...Vis mer

Våknet uten tann på "Paradise Hotel"

- Det var litt kjipt da...

SEHER.NO: Onsdagens episode av "Paradise Hotel" er full av intriger, dramatikk og spenning. Men dramatikken er ikke bare knyttet til den store finalen, som nærmer seg med stormskritt.

Om morgenen våkner nemlig André Brennum (22) og oppdager plutselig at han mangler en fortann.

Tanna, som er falsk, ble satt inn etter at 22-åringen var involvert i en dramatisk bilulykke med en elg sommeren 2007.

Ulykken, som var nær ved å koste Brennum livet, gjorde at han endte opp med en knust kjeve, og unggutten har så langt gjennomgått flere omstendige kjeveoperasjoner for å få rettet på skadene.

Som følge av ulykken har Brennum fått satt inn en løstann. Og det virker som om den lever sitt helt eget liv, og stadig faller ut av munnen hans.

Derfor fikk han heller ikke panikk da han oppdaget at den var borte på "Paradise Hotel".

Jeg våkna opp, og da var den borte! Det var litt kjipt, men jeg har jo opplevd det mange ganger før. Jeg har rotet den bort utallige ganger, særlig etter fylla våkner jeg ofte opp uten tann, humrer han til Seher.no.

Heldigvis endte det hele godt, da 22-åringen fant tannen bak sengen.

- Jeg tenkte jo at den måtte være et eller annet sted, så jeg lette overalt. Jeg fant den bak sengekanten og madrassen, så jeg har sikkert revet den ned i søvne, forteller han.

Og nå håper han at han snart skal få en tann som sitter ordentlig fast i munnen.

- Grunnen til at tannen er løs er fordi kjeven min ble knust i ulykken. Og det tar lang tid før det gror. Derfor har jeg ikke fått skrudd fast en tann ennå. Jeg må gjennom masse operasjoner først, så det kommer til å ta tid. Men jeg får en ny en som sitter fast, sier han.

I mellomtiden har han hatt en rekke komiske opplevelser med tannen.

- Ja, hver gang jeg skal spise sammen med folk som ikke kjenner til tanna, så får de jo litt sjokk da. Plutselig så sitter jeg jo der og gliser uten tann. Men de skjønner fort hvorfor, når jeg får forklart det, humrer han.

"Paradise Hotel" sendes på TV3 mandag til torsdag kl. 21.30!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Oppgitt over "Paradise"-utsteming