«AnneMa» Yuvali:

Våknet til at bilen var stjålet

Da TV-profilen våknet tirsdag morgen var bilen borte.

POPULÆR: Anne Marit Yuvali har blitt en populær TV-profil. Foto: Morten Eik / Se og Hør
POPULÆR: Anne Marit Yuvali har blitt en populær TV-profil. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Anne Marit Yuvali (63) entret rampelyset, ble hun for det norske folk kjent som «AnneMa»: en sørlending med ben i nesen, som ikke var interessert i at noen skulle fortelle henne hva hun kunne gjøre og ikke.

Yuvali ble først kjent da hun deltok i realityprogrammet «Grenseløst forelsket» med sin tyrkiske ektemann Dündar (29). 63-åringen har tidligere vært åpen om at de har måttet tåle en del kritikk, og at de ble utsatt for mange fordommer. Men, som hun selv sier: «AnneMa gjør som AnneMa vil».

Utsagnet ble raskt et velkjent sitat, og TV-stjernen har blant annet fått printet det på en rekke klesplass og annen merch. Også bilen hennes har blitt pyntet med sitatet.

Det er dermed en lett gjenkjennelig bil, men da hun våknet tirsdag morgen var den borte.

- Kvart over fem - halv seks i dag tidlig ringte en halvsinna mann og fortalte at jeg måtte fjerne bilen min. Jeg svarte at den sto utenfor huset mitt, men da sendte han meg et bilde av at den befant seg et helt annet sted.

- Den var sprayet ned i svart lakk og de som hadde stjålet den hadde ødelagt bilen på utsiden. Jeg aner fortsatt ikke hvordan den ser ut inni, forteller 63-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer