Jay Kay:

Våknet opp ute av stand til å bevege seg

- Jeg er veldig frustrert, sier popstjernen Jay Kay.

LAM: Artisen Jay Kay fra bandet Jamiroquai kan ikke bevege seg etter smertefull bedøvelse fra en operasjon. Foto: Instagram / NTB Scanpix
LAM: Artisen Jay Kay fra bandet Jamiroquai kan ikke bevege seg etter smertefull bedøvelse fra en operasjon. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Torsdag delte den britiske funk-gruppen Jamiroquai en video av sangeren Jay Kay (47) på Instagram fra en sykehusseng.

47-åringen som ligger kledd i en sykehuskjole avslører at han midlertidig ikke var i stand til å bevege seg etter en operasjon.

Lamslått på sengen forteller han at han nettopp har kommet ut fra en operasjon hvor han fikk en smertefull bedøvelse.

- Kom akkurat ut fra operasjonsrommet hvor jeg fikk noen utrolig smertefulle bedøvelser i ryggen, sier sangeren fra sykehussengen og legger til:

- Jeg er veldig frustrert over å ikke kunne bevege meg, som du sikkert kan forestille deg.

Attempting to rebuild like Automaton, the show must go on... #JamiroquaiLive2017

Et innlegg delt av Jamiroquai Official Instagram (@jamiroquaihq)

Stjernen som tilsynelatende ser ut til å fortsatt være påvirket av bedøvelsen, håper han vil være frisk nok til å fortsette hans «Automaton»-turne, hvor han blant annet skal opptre med bandet sitt i Japan den 24 og 25 mai.

- Jeg gjør mitt ytterste for å komme meg på beina igjen. Uansett - vi ses snart. Mye kjærlighet, sier han til fansen.

Hva superstjernen er blitt operert for vil han imidlertid ikke avsløre.

Spilte konsert 35 000 fot over bakken

Det kjente funk-bandet som har historie tilbake til 1992, har smeltet mange hjerter opp gjennom årene med hits som «Virtual Insanity» og «Cloud 9».

TURNE: For tiden er Jay Kay og bandet Jamiroquai på turne. Her i Milano i Italia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
TURNE: For tiden er Jay Kay og bandet Jamiroquai på turne. Her i Milano i Italia tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bandet er kjent for å gjøre mye rart, som da de i 2007 spilte for 200 heldige fans ombord på et Boeing 757-fly hele 35 000 fot over jordens overflate.

Jay Kay er kjent for sin elleville festing, og han nøyer seg neppe med miniatyr-whiskeyflasker og tørre rundstykker på hverken flyturen eller etterpåfesten.

- Rock 'n' roll handler om å pushe grenser. Dette blir verdens høyeste konsert, sa Jay Kay den gangen ombord på flyet som var spesialutstyrt for å huse både scene og høyttalere.

LES OGSÅ: Rockestjernen tok sitt eget liv