Den nybakte moren Grace Victory:

Våknet etter to måneder i koma

Youtube-stjernen havnet i corona-koma første juledag - dagen etter at hun fikk barn.

VÅKEN: Influenser og Youtube-stjerne Grace Victory har våknet etter lang tid i koma. Foto: Skjermdump fra Instagram
VÅKEN: Influenser og Youtube-stjerne Grace Victory har våknet etter lang tid i koma. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I jula i fjor ble den britiske Youtube-stjernen og influenseren Grace Victory (30) lagt i kunstig koma på grunn av corona-komplikasjoner.

30-åringen ble smittet i midten av desember, mens hun var gravid. På julaften kom barnet til verden, men dagen etter ble hun imidlertid lagt i koma. Legene måtte sette i gang fødselen blant annet grunnet pusteproblemer.

I slutten av desember sa familien i en uttalelse på Instagram at 30-åringens tilstand var stabil. Søsteren har siden den gang delt flere innlegg i sosiale medier der hun har bedt følgerne om å be for influenseren.

Nå har Grace Victory våknet opp fra koma - etter nesten to og en halv måned. Det formidler hun selv i et innlegg på Instagram.

«Jeg er våken, og den lille gutten trives hjemme sammen med pappaen sin», skriver hun til sine over 240 000 følgere.

Terminen var opprinnelig i februar, men fødselen ble som nevnt satt i gang på grunn av Victorys coronasykdom.

Intensivbehandling

Det var Grace Victory sin familie som i slutten av desember kunngjorde at hun hadde blitt lagt i koma som følge av alvorlig coronasykdom.

«Som dere vet fødte Grace en vakker liten gutt på julaften, som for tida har det bra, han er utrolig. Vi elsker ham så høyt. Grace fikk corona for to uker siden, og selv om symptomene hennes var milde i begynnelsen, forverret de seg etter hvert som dagene gikk. Noe som betydde at de måtte få ut babyen så snart som mulig, da hun var for dårlig til å gå gravid», het det i uttalelsen.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Videre sto det:

«Grace ble innlagt på intensivbehandling 1. juledag på grunn av problemer med pusten, og derfor måtte de ta beslutningen om å plassere henne i kunstig koma, for å gi kroppen hennes den hvilen den trenger for å komme seg».

Familien skrev også at tilstanden var stabil, samtidig som de ba folk om å be for 30-åringen.

«Vi elsker henne så høyt, og vi vet at hun vil komme ut av dette sterkere enn noensinne. Hun har dedikert hele karrieren sin til å helbrede andre. Derfor ber vi nå om at dere ber - for å helbrede henne», skrev familien avslutningsvis.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel holdt inngrepet skjult for ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer