Våknet dagen etter bryllupet - og angret

Brooke Shields åpner seg om det stormfulle ekteskapet.

- ET FEILTRINN: Skuespiller Brooke Shields avslører i selvbiografien sin at hun angret allerede dagen etter at hun giftet seg med tennisstjernen Andre Agassi i april 1997. Her er paret avbildet sammen på Golden Globes ikke så lenge før bryllupet.  Foto: All Over Press
- ET FEILTRINN: Skuespiller Brooke Shields avslører i selvbiografien sin at hun angret allerede dagen etter at hun giftet seg med tennisstjernen Andre Agassi i april 1997. Her er paret avbildet sammen på Golden Globes ikke så lenge før bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brooke Shields (49) har skapt overskrifter i forbindelse med lanseringen av selvbiografien sin «There Was A Little Girl» de siste dagene.

I tillegg til å fortelle om sin seksuelle debut med Supermann-kjekkas Dean Cain (48), tar «Den blå lagune»-stjernen bladet fra munnen om sitt turbulente ekteskap med tennisesset Andre Agassi (44).

«Mr. Pickles»-aktuelle Shields giftet seg med Agassi i 1997, og i den ferske boken avslører filmskjønnheten at hun angret på giftemålet allerede morgenen etter, skriver FemaleFirst.

- Det slo meg helt plutselig - jeg visste at jeg hadde begått en tabbe, minnes Shields i boka.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFULLT: Ekteskapet mellom Brooke Shields og Andre Agassi var preget av stramme tidsskjemaer på begge fronter. Her er paret sammen på US Open høsten 1997. Foto: Action Press/All Over Press
STORMFULLT: Ekteskapet mellom Brooke Shields og Andre Agassi var preget av stramme tidsskjemaer på begge fronter. Her er paret sammen på US Open høsten 1997. Foto: Action Press/All Over Press Vis mer

- De neste to årene så vi veldig lite til hverandre. Jeg jobbet med TV-serien min, «Se opp for Susan», og han spilte i diverse turneringer. Han fremmedgjorde meg når han tapte, og var bare på vei mot neste turnering etter at han vant. Vi drev bort fra hverandre, forklarer skuespilleren i et bokutdrag People har fått tilgang på.

Rusmisbruk og sjalusi

Paret skilte seg etter knappe to års ekteskap, i april 1999. Da hadde de vært sammen siden 1993, etter å ha forelsket seg mens de sendte hverandre lange, kjærlighetsfylte telefakser mens hun var på filminnspilling i Sør-Afrika.

Men forholdet var ikke bare en dans på roser før de ble gift, heller. Mot slutten av ekteskapet avslørte Agassi at han hadde vært avhengig av crystal meth den første perioden de var sammen.

TRAFF MED NR. 2: Siden 2001 har Brooke Shields vært gift med Chris Henchy, som hun har to barn med. Her stråler ekteparet på «Anchorman 2: The Legend Continues»-premieren i New York før jul i 2013. Foto: Insight Media/All Over Press
TRAFF MED NR. 2: Siden 2001 har Brooke Shields vært gift med Chris Henchy, som hun har to barn med. Her stråler ekteparet på «Anchorman 2: The Legend Continues»-premieren i New York før jul i 2013. Foto: Insight Media/All Over Press Vis mer

Og da hun gjorde en gjesteopptreden i «Venner for livet» i 1996, der hun spilte en fan som var besatt av Joey (Matt LeBlancs rollefigur, journ.anm), var Agassi alt annet enn støttende.

Ifølge People stormet han rasende av innspillingssettet, ettersom han tydeligvis ikke klarte å skille mellom kjæresten og rollefiguren hennes i komiserien.

- Han sa at jeg fikk ham til å se ut som en dust da jeg slikket fingrene til Joey, og så satte han seg i bilen og kjørte hele veien hjem til Las Vegas, forteller Brooke Shields i memoarene.

Siden 2001 har 49-åringen vært lykkelig gift med manusforfatter og produsent Chris Henchy (50). Paret har døtrene Rowan Frances (11) og Grier Hammond (8) sammen.

Andre Agassi har på sin side vært gift med den tyske eks-tennisstjernen Steffi Graf (45) i 13 år. De har sønnen Jaden Gil (13) og datteren Jaz Elle (11) sammen.

LES OGSÅ: Overrasket alle på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer