Benjamin om Bianca Ingrosso:

- Våkner opp til hatmeldinger

Forsvarer søsteren mot hatet i sosiale medier.

FORSVARER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso forsvarer søsteren og influenser Bianca Ingrosso etter at hun tok et oppgjør med hatefulle ytringer i sosiale medier. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
FORSVARER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso forsvarer søsteren og influenser Bianca Ingrosso etter at hun tok et oppgjør med hatefulle ytringer i sosiale medier. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Et av Sveriges mest kjente fjes, Bianca Ingrosso (26), har hatt solid suksess ved siden av medvirkningen i realityserien «Wahlgrens verden».

Den travle svensken har sjonglert mellom programlederjobber, lansering og markedsføring av egne sminkeprodukter og jevnlige innlegg i sosiale medier.

Men suksessen har sin bakside.

Med berømmelse følger det ofte også hets og hatefulle kommentarer. Tidligere denne måneden tok 26-åringen et oppgjør med alt hat hun mottar i sine sosiale medier-kanaler.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

«Kan dere være så snille og slutte å tagge meg i storyene deres der dere skriver stygge ting om meg, så jeg ikke behøver å se det bare. Takk på forhånd. Og om det er mine tårer som kreves for at det skal slutte ...», skrev hun til en video på Instagram der tårene trillet.

Forsvarer søsteren

Nå har lillebroren Benjamin Ingrosso (23) sett seg lei på all hetsen, og tar søsteren i forsvar.

- Hun våkner opp hver morgen med masse folk som skriver at de hater henne, forteller han i «Framgångspodden», gjengitt av Aftonbladet.

STØTTENDE: Influenser Bianca Ingrosso hetses i sosiale medier. Nå tar lillebroren Benjamin Ingrosso henne i forsvar. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB
STØTTENDE: Influenser Bianca Ingrosso hetses i sosiale medier. Nå tar lillebroren Benjamin Ingrosso henne i forsvar. Foto: Thomas Andersen / TV 2 / NTB Vis mer

- Jeg vet som bror at det tar på psykisk. Søsteren min er utrolig fremgangsrik og jeg er veldig stolt. Men i blant er den søsteren jeg treffer en veldig svak søster som bare behøver en klem. Hun har så mye fremgang, men kan ikke ta det til seg, fordi det eneste hun får tilbake er hat, fortsetter han.

Ingrosso synes det er vanskelig å se at influenseren blir utsatt for hets. Han sier at søsteren er veldig sterk, men at det er begrenset hvor mye hatefulle ytringer hun orker å ta imot.

Videre forteller 23-åringen at han selv har vært offer for hat og stygge kommentarer i ung alder. Blant annet hadde han en hatside på Facebook med flere tusen medlemmer.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Ingrosso påpeker at det gjerne er mennesker som ikke har det bra med seg selv som mobber.

- Det rare er at det ifølge Bianca er veldig mange jenter som hater ... Innerst inne er det jo de personene som ikke har det bra med seg selv, som antakeligvis er ulykkelig.

- Overfylt av hat

Begeret hadde altså rent over for Bianca Ingrosso i begynnelsen av mars.

I den ovennevnte videoen skrev den svenske stjernen at hun ikke skulle ta til seg alt som ble skrevet om henne, men at «det er lettere sagt enn gjort å være sterk hver eneste dag, hele dagen, året rundt, hvert år».

TÅREVÅT: Bianca Ingrosso la ut denne meldingen på Instagrams historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram
TÅREVÅT: Bianca Ingrosso la ut denne meldingen på Instagrams historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg føler meg virkelig ikke bra av å være på Instagram lenger. Min DM (innboks journ.anm) er overfylt av hat hver dag, og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjør for at folk ikke skal misforstå hvert minste lille steg jeg tar», skrev hun, og fortsatte:

«Som et eget individ og menneske med følelser, angst, privatliv og masse annet dritt, så klarer jeg ikke mer akkurat i dag».

Videre forklarte 26-åringen at innlegget ikke handlet om at hun ville at folk skulle synes synd på henne.

«Dette er meg som setter grenser og respekterer min velvære over å gjøre andre til lags».

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Private utfordringer

Det er imidlertid ikke bare i jobbsammenheng det har vært utfordrende for influenseren den siste tiden.

I en nylig video på YouTube bekreftet hun også at hun og kjæresten Phillipe Cohen hadde gått hver til sitt.

Innledningsvis forklarte Ingrosso at det som hadde skjedd de siste seks månedene ønsket hun å holde privat.

SLUTT: I en YouTube-video fortalte Bianca Ingrosso at forholdet til Phillipe Cohen var over. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
SLUTT: I en YouTube-video fortalte Bianca Ingrosso at forholdet til Phillipe Cohen var over. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle det bort, fordi det har vært vår reise. Vi har gjort det vi trengte for å føle oss bra i øyeblikket, og det har vært å gå fra hverandre. Vi har elsket hverandre, sa hun blant annet.

26-åringen valgte å ikke fortelle nøyaktig når bruddet fant sted, men røpet at det er flere måneder siden.

- Jeg har hatt blandede følelser, både på godt og vondt. Jeg har blitt kjent med nye sider av meg selv, innsett ting og gjort en utrolig jobb med.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

LES OGSÅ: «Vaginaskole» vekker oppsikt: - Drøyt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer