SAMARBEID: Det er Kylies nære venn og stylist William Baker som har laget filmen om stjernens tøffe kamp mot kreften. Foto: AP
SAMARBEID: Det er Kylies nære venn og stylist William Baker som har laget filmen om stjernens tøffe kamp mot kreften. Foto: APVis mer

Vakker Kylie brast i gråt

Pop-prinsesse Kylie Minogue både lo og gråt under premieren av hennes dokumentarfilm.

SEHER.NO: Vakre og vevre Kylie Minogue (39) både lo og gråt under London-premieren på hennes dokumentarfilm "White Diamond" tirsdag kveld, skriver The Sun.


Pop-prinsessen, som nylig lanserte den sexy musikkvideoen til singelen "2 Hearts", så strålende vakker ut da hun skred opp den røde løperen ikledd en lekker Dolce & Gabbana kjole drysset i Swarovski krystaller verdt nærmere 6 millioner kroner.


Se "2 Hearts"-videoen her! (ekstern link)


Dokumentaren, som er filmet av Kylies nære venn og stylist William Baker, omhandler popstjernens tøffe kamp mot brystkreften, samt det opprivende bruddet med eks-kjæresten Olivier Martinez.


Flere ganger under visningen av filmen brøt en emosjonell Kylie ut i latter og tårer.


Stjernen innrømmer også at hun var kjempenervøs før visningen.


- Jeg visste virkelig ikke om jeg ville klare å komme meg gjennom visningen. Det var en utrolig emosjonell opplevelse å lage dokumentaren og nesten enda mer emosjonelt å se den, sier hun.


Ifølge kilder skal Kylie ha vært nær ved å avbryte hele filmprosjektet før det en gang hadde startet.

- Det var ikke min ide, og jeg prøvde lenge å komme meg ut av det. Det var en tid da jeg faktisk følte meg strippet for alt og ikke stolte på noen ting, men jeg følte at jeg hadde alt når det gjaldt kjærlighet og støtte. Jeg tror nok at det hadde mye å si for at jeg sa ja til å gjøre dette, sier Kylie.


Se klipp fra Kylie-premieren her! (ekstern link)

LES OGSÅ: - Kylie med sexy comeback