Vågale Valletta

Det myldret som vanlig av kjendiser i Bryant Park - noen kledde seg bedre enn andre.

MÅNELANDING: Gjør Amber Valletta seg klar for å lande på månen, mon tro? Foto: Stella Pictures
MÅNELANDING: Gjør Amber Valletta seg klar for å lande på månen, mon tro? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER - NEW YORK: I går var det som vanlig en salig blanding av kjendiser i teltene, som er satt opp i forbindelse med New York Fashion Week, i Bryant Park.
 
På designeren Behnaz Sarafpour (ja, litt vanskelig å uttale) sitt show, var det ikke uventet et knippe A-kjendier på "front row". Deriblant den "moteriktige" komikeren Jerry Seinfeld (52) og hans 17 år yngre, og en del vakrere, kone Jessica Seinfeld (35).

LES OGSÅ: Alle elsker Marc Jacobs

Sistenevnte dumpet forøvrig sin tidligere ektemann Eric Nederlander, kun et par uker etter bryllupet, for å bli sammen med Jerry. De to giftet seg i 1999, og har en sønn sammen.
"Hitch" - stjerne Amber Valletta (34) var også på showet til Behnaz Sarafpour. Hun smilte heltmodig fra noe som liknet en rustning-inspirert romfartskjole oppå en slags ullgenser (?).

LES OGSÅ: Britney med selvhjelpsbok på moteuke

"The Constant Gardener" -skuespiller Rachel Weisz (35) smilte vakkert i blendahvitt mens "Romeo og Julie" -skuespiller Clair Danes (27) var på pletten med en merkverdig korsett-liknende kreasjon oppå en ellers så elegant kjole.

Vår korrespondent Kjersti Flaa følger New York Fashion Week.


 


   


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer