Jan Thomas:

- Vært med på en reise jeg ikke trodde var mulig

Kjendisstylisten er hjemme fra Sør-Afrika, der han har vært på jakt etter den store kjærligheten.

EVENTYR: Jan Thomas forteller om sjekke-oppholdet sitt i Sør-Afrika og svarer på om han er forelska den dag i dag. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom kjendisstylist Jan Thomas (52) hjem fra Sør-Afrika, der han de siste ukene har vært på jakt etter en mann å dele livet med.

I TVNorge-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen», vil seerne til våren få følge 52-åringen når han legger ut på en reise utenom det vanlige - på søken etter kjærligheten. Her får vi møte tolv single menn som har tatt turen til Sør-Afrika, i håp om å sjarmere kjendisstylisten i senk.

Naturlig nok kan ikke Jan Thomas avsløre om han faktisk har fått seg kjæreste etter innspillingen, men overfor Se og Hør forteller han at opplevelsen har vært helt «magisk».

- Kort oppsummert har det vært magisk. Det har vært helt fantastisk, og i min villeste fantasi hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få være med på noe sånt, sa han under TVNorge og Discoverys vårlansering onsdag.

DRØMMEMANN: Jan Thomas er klar i sin tale om hva han ser etter i en drømmemann, og om hva som ikke funker. Reporter: Jonas Hammer. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Fylt av kjærlighet

52-åringen innrømmer at han i forkant av avreisen tenkte mye på alt det praktiske rundt prosjektet, og at han derfor gikk inn i en form for planleggingsfase der det «forsvant» litt hva han egentlig skulle gjøre der.

Dette forsvant imidlertid raskt.

- Jeg kom ned, og tenkte at det her omhandler jo ikke det i det hele tatt. Dette er mennesker, og ekte følelser. Det tok noen timer før jeg innså det, og da ble reisen noe helt annet, forteller han, og legger til:

- Derfor sitter jeg igjen med takknemlighet til tolv eventyrlige menn - som har blottlagt alt, det mest sårbare de har og bydd på seg selv. Jeg har vært med på en reise jeg ikke hadde trodd var mulig.

- Jeg er fylt av kjærlighet, og jeg innbiller meg og opplever at vi har gjort noe som kan hjelpe alle de menneskene der ute, som fortsatt er i tvil om at kjærlighet er kjærlighet.

Hjelp fra eksmannen

Når det kommer til mennene som reiste til Sør-Afrika for å vinne kjendisstylistens hjerte, var ikke Jan Thomas selv involvert i prosessen med å velge dem ut. Eksmannen Christopher Mørch Husby (30) var imidlertid med på denne jobben.

GOD HJELP: Jan Thomas' eksmann, Christopher, har vært med på å velge ut de tolv mennene. Foto: NTB Scanpix
GOD HJELP: Jan Thomas' eksmann, Christopher, har vært med på å velge ut de tolv mennene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg la noen få premisser, ellers var det styrt av mennesker som er fulle av respekt. Christopher var med, for det er bare han som kjenner meg som både ektemann og kjæreste, og som vet hva jeg trenger. Så han var en viktig brikke. Så var det eventyrlig profesjonelle mennesker som satte seg ned og lot meg si hva jeg så for meg, sier han til Se og Hør.

Å ikke være involvert i dette selv, var et bevisst valg. Jan Thomas ville nemlig ikke gjøre seg opp noen meninger om «frierne» på forhånd.

- Jeg måtte slippe all kontroll, og ville ikke se noen bilder. Jeg syntes det var viktig å starte med blanke ark. Det første møtet skulle være organisk og ekte. Og det var det, sier han engasjert.

Frontfigur for kjærlighet

Oppsettet til programmet kan sammenlignes med «Ungkaren», der beilerne en etter en må se seg slått ut i kampen om stylistens hjerte.

Men om det blir noen tradisjonelle «Ungkaren»-roseseremonier på ranchen i Sør-Afrika, gjenstår å se.

- Jeg setter jo mitt eget preg på alt jeg gjør, sier Jan Thomas lurt.

På spørsmål om han er forelsket, holder han kortene tett til brystet.

- Det jeg kan si er at jeg føler utrolig mye kjærlighet om dagen. Det handler også litt om hva absolutt alle som kom ned dit har bydd på.

At opplevelsen har gjort inntrykk på Jan Thomas, legger han ikke skjul på. Det er også lett å se på ham at han har hatt en helt spesiell reise.

52-åringen innrømmer imidlertid at han før avreise hadde sine tvil om hvordan det hele bli, men den ble raskt skjøvet til side da det begynte.

- Jeg tenkte at i verste fall skal jeg lage et helt fantastisk tv-program, men alt det forsvant. Dette er det mest ekte, sårbare og fineste jeg kan gi dere og meg selv, sier han.

- Fra ende til annen er dette programmet ekte, og jeg har ingen problemer med å være en frontfigur for kjærlighet. Det føler jeg at jeg er.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Etter orgasme føler jeg meg ekkel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer