Angelina Jolie:

- Vært ganske hardt

Angelina Jolie legger ikke skjul på at hun har hatt det vanskelig de siste årene.

POPULÆRT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt har nok aldri fått så mye oppmerksomhet som da det ble kjent at de skulle skilles. Nå forteller førstnevnte om de tunge årene i etterkant. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB
POPULÆRT PAR: Angelina Jolie og Brad Pitt har nok aldri fått så mye oppmerksomhet som da det ble kjent at de skulle skilles. Nå forteller førstnevnte om de tunge årene i etterkant. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tiden, sa Brad Pitt (57) i en uttalelse da det i 2016 ble kjent at han og Angelina Jolie (45) skulle skilles.

Uttalelsen kom bare kort tid etter at sistnevntes advokat hadde bekreftet bruddet.

Sjokknyheten slo ned som en bombe i Hollywood etter at de i mange år hadde vært blant stjernebyens mest omtalte par. Pitt og Jolie møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», mens Pitt fremdeles var gift med Jennifer Aniston (51), og forlovet seg i 2012.

To år senere ga de hverandre sitt ja i et svært privat bryllup som fant sted i et lite kapell i vinslottet Chateau Miraval i Sør-Frankrike.

Men ekteskapet, mellom duoen som har seks barn sammen, skulle altså ikke vare. De siste årene har det stormet mellom dem flere ganger i en tilsynelatende skitten skilsmisseprosess hvor det har vært ord mot ord.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Måtte helbrede familien

I et nytt intervju med britiske Vogue er det en brutalt ærlig Angelina Jolie som uttaler seg om de siste årene, hvor hun ved flere anledninger har stått midt i medias søkelys.

- De siste årene har vært ganske harde. Jeg har fokusert på å helbrede familien vår. Den begynner sakte å komme tilbake, som om isen smelter og blodet returnerer til kroppen min, sier hun.

DEN GANG DA: Brad og Angelina i 2016 - samme år de slapp nyheten om bruddet. Foto: Evan Agostini / Invision / AP, File / NTB
DEN GANG DA: Brad og Angelina i 2016 - samme år de slapp nyheten om bruddet. Foto: Evan Agostini / Invision / AP, File / NTB Vis mer

Jolie røper også at hun bare bor fem minutter fra eksmannen, og at de gjør det beste ut av situasjonen for å være gode foreldre.

Hun forteller også hvordan det er å oppdra det hun beskriver som motstandsdyktige barn, og mener selv hun er dårlig i rollen som den typiske hjemmeværende moren.

- Jeg føler at jeg mangler ferdighetene for å være en tradisjonell hjemmeværende mamma. Jeg kommer meg gjennom det fordi barna er motstandsdyktige og hjelper meg, men jeg er ikke god i det hele tatt, mener skuespilleren.

Roser barna

Sammen med eksmannen har Jolie de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

At barna har betydd og betyr mye for 45-åringen, fortalte hun også til Se og Hør i fjor, da vi snakket med henne i forbindelse med lanseringen av Disney-filmen «The One And Only Ivan».

- Jeg tror at kreativiteten min er barna mine, sa hun til Dagbladet, og fortsatte:

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Jeg er med dem, lager historier på sengekanten og har det moro med dem. Jeg tror at alt jeg gjør er å følge dem, se dem bli den de skal være og være rundt dem.

Hollywood-stjernen fortalte også at det å få hjelpe barna til å utvikle seg, hjelper på kreativiteten hennes og utvikler henne samtidig. Hun påpekte også at når ungene får til noe, føles det godt inni henne som mor også.

Siste dråpe

I et intervju med Vogue India i fjor, gjengitt av blant andre Entertainment Tonight, fortalte «Maleficent»-stjernen at beslutningen om å skilles fra ektemannen i stor grad var på grunn av deres seks barn.

- Jeg skilte meg for familien min. Det var det rette å gjøre, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg fokuserer fremdeles på å ta vare på barna. Noen har brukt min stillhet imot oss, og barna leser løgner om dem selv i mediene. Men jeg minner dem på at de vet sannheten og hva som er riktig. Faktisk er de seks veldig modige, veldig sterke unge mennesker.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Det er tidligere blitt spekulert på om Pitts alkoholmisbruk var nettopp den berømte dråpen som fikk begeret til å renne over.

Kort tid før bruddet, skal Pitt og Jolie ha havnet i en voldsom krangel vedrørende drikkinga hans. Situasjonen oppsto angivelig da de var om bord på et privatfly sammen med barna.

I et intervju før jul i 2019 gikk 57-åringen langt i å antyde at det fantes sannhet i disse ryktene.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine, sa han.

LES OGSÅ: - Hun er klippen hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer