Taylor Swift og Joe Alwyn:

- Vært forlovet i noen måneder

Stjerneparet skal være i gang med å planlegge bryllup.

TIL ALTERS? Taylor Swift og Joe Alwyn er kjent for å holde en lav profil i rampelyset. Foto: HEWITT / SPLASHNEWS / NTB
TIL ALTERS? Taylor Swift og Joe Alwyn er kjent for å holde en lav profil i rampelyset. Foto: HEWITT / SPLASHNEWS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden mai 2017 har Taylor Swift (32) vært kjæreste med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (31).

Duoen hadde den gang allerede datet i skjul i flere måneder, og nå har de vært sammen i over fem år. Likevel finnes det veldig få bilder av dem sammen, og de har blitt kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt.

«Sverget på å holde tett»

Nå hevder The Sun at duoen har tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg, og det i all hemmelighet.

Nettstedet skriver at turtelduene, som bor sammen i London, ikke har planer om formelt å annonsere de gledelige nyhetene, men at de har informert sin innerste krets.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- Taylor og Joe er utrolig lykkelige og veldig, veldig forelsket. De har faktisk vært forlovet i noen måneder, men har kun fortalt det til nær familie og pålitelige, veldig gamle venner. Alle har sverget å holde tett, forteller en venn av Alwyn til The Sun.

Kilden sier også at skuespilleren har kjøpt en nydelig ring til popstjernen, men at hun kun bruker den innendørs.

- De ønsker å holde kjærligheten deres borte fra kameraene så godt det lar seg gjøre. Dette er kun ment for dem. Hvis og når de gir hverandre sine ja, så kommer det definitivt til å være uten magasiner som Vogue, Rolling Stone eller Hello! til stede. Det blir enkelt og elegant - akkurat som dem selv.

Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til Alwyn, men i september 2018 lettet han på sløret om hvorfor de er så hemmelighetsfulle, i et intervju med Vogue.

- SEXISTISK: Taylor Swift er rasende på Netflix etter en scene fra serien «Ginny & Georgia» hvor artisten selv blir nevnt. Video: Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for.

En drømmeprins

Swift og Alwyn skal ifølge People ha møttes for første gang under en «Kings of Leon»-konsert i oktober 2016. Det skal angivelig ha vært venninnene til Swift som introduserte dem for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Alwyn, skal han ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise var ordknapp om forlovelsen da hun møtte pressen søndag ettermiddag. Vis mer

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen. Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, har Jordan Bunton-Williams fortalt til Daily Mail.

Swift har tidligere vært i flere høyprofilerte forhold med stjerner som Tom Hiddleston (41), DJ-en Calvin Harris (38), Jake Gyllenhaal (41), John Mayer (44), Joe Jonas (32) og Harry Styles (28).

LES OGSÅ: - Har bestemt at de årene teller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer