Taylor Swift og Joe Alwyn:

- Vært forlovet i noen måneder

Stjerneparet skal være i gang med å planlegge bryllup.

TIL ALTERS? Taylor Swift og Joe Alwyn er kjent for å holde en lav profil i rampelyset. Foto: HEWITT / SPLASHNEWS / NTB
TIL ALTERS? Taylor Swift og Joe Alwyn er kjent for å holde en lav profil i rampelyset. Foto: HEWITT / SPLASHNEWS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden mai 2017 har Taylor Swift (32) vært kjæreste med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (31).

Duoen hadde den gang allerede datet i skjul i flere måneder, og nå har de vært sammen i over fem år. Likevel finnes det veldig få bilder av dem sammen, og de har blitt kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt.

«Sverget på å holde tett»

Nå hevder The Sun at duoen har tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg, og det i all hemmelighet.

Nettstedet skriver at turtelduene, som bor sammen i London, ikke har planer om formelt å annonsere de gledelige nyhetene, men at de har informert sin innerste krets.

- Taylor og Joe er utrolig lykkelige og veldig, veldig forelsket. De har faktisk vært forlovet i noen måneder, men har kun fortalt det til nær familie og pålitelige, veldig gamle venner. Alle har sverget å holde tett, forteller en venn av Alwyn til The Sun.

Kilden sier også at skuespilleren har kjøpt en nydelig ring til popstjernen, men at hun kun bruker den innendørs.

- De ønsker å holde kjærligheten deres borte fra kameraene så godt det lar seg gjøre. Dette er kun ment for dem. Hvis og når de gir hverandre sine ja, så kommer det definitivt til å være uten magasiner som Vogue, Rolling Stone eller Hello! til stede. Det blir enkelt og elegant - akkurat som dem selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer