Værdamer leder missene

Synnøve Skarbø og Vibeke Klemetsen vil spre solskinn på Frøken Norge-kåringen.

VAKRE VERTINNER: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø leder TVNorges Frøken Norge-sendinger. Foto: Morten Eik, Se og Hør
VAKRE VERTINNER: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø leder TVNorges Frøken Norge-sendinger. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: TVNorges søte værdamer Synnøve Skarbø (35) og Vibeke Klemetsen (31) blir kanalens ansikt utad når årets Frøken Norge-kåring går av stabelen.


SE HER: Vibeke gifter seg med snowboard-stjerne


Ifølge Se og Hør markerer årets Frøken Norge den mest offensive TV-satsningen i konkurransens historie, og hver helg fra 24. februar og frem til påske skal det vises et nyhetsprogram om Frøken Norge på TVNorge.


HER SKINNER ALLTID SOLA: Se hvor kjendisene kaster hemningene!


Klemetsen - som er forlovet med snowboardesset Daniel Franck - blir nyhetsanker for sendingene, og skal lede finalesendingen sammen med TVNorge-kollega Skarbø.


SE HER: Synnøve drømte om kjendislivet


I fjor gikk Martine Jonassen til topps i konkurransen og finalen i New York ble en stor opplevelse. Hun fikk blant annet møte hip-hoperen Snoop Dogg.


JUBELTUR: Se bilder og video fra Martines misse-fest.


Den nye programlederduoen får skryt fra Frøken Norge-sjefen Geir Hamnes.


- Begge jentene er dyktige på skjermen, og Synnøve har også tidligere vært medlem av juryen. Hadde det ikke vært for at de er litt for gamle, kunne begge helt klart gjort det stort som deltakere, sier missegeneralen til Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer