Elle Macpherson:

- Vær så snill og stopp

Modellen blir anklaget for å ha fikset på utseendet.

VAKKER: Elle Macpherson fikk hard medfart etter å ha delt et bilde på Instagram. Selv hevder hun at hun eldes med verdighet. Bildet til venstre er tatt i fjor og bildet til høyre i 2005. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Elle Macpherson fikk hard medfart etter å ha delt et bilde på Instagram. Selv hevder hun at hun eldes med verdighet. Bildet til venstre er tatt i fjor og bildet til høyre i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars fyller modellen Elle Macpherson 56 år, og nærmer seg dermed med stormskritt 60-årene.

Det kan for mange være en stor overraskelse når man kaster et blikk på den australske skjønnheten, som passende nok tidlig fikk kallenavnet «The Body».

Macpherson studerte egentlig til å bli advokat og tok modelljobber på si for å betale for utdannelsen. Men Elle gjorde det så bra foran kamera at det raskt ble en fulltidsjobb.

Gjennom karrieren har hun gått på catwalken for alle de største designerne - som for eksempel Louis Vuitton, Christian Dior og Valentino. Og hun har selvfølgelig også prydet forsidene til moteblader som Harper's Bazaar, Vogue og Elle. For å nevne et par.

55-åringen har alltid vært opptatt av å ta være på seg selv, ettersom det også har vært en del av jobben hennes.

- Jeg mener virkelig at skjønnhet kommer innenfra. Få kroppen din i form og få den til å fungere bra på et cellenivå, så kvitter du deg med mange problemer som mange tror kan fikses med en rask løsning.

- Riktig næring er det viktigste, spesielt for kvinner på min alder, uttalte hun for et par år siden til Yahoo! Beauty.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer