<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Louise Angelica og John Arne Riise venter for tiden sitt første barn sammen. Veien til familieforøkelsen har vært lang. Her avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Louise Angelica og John Arne Riise venter for tiden sitt første barn sammen. Veien til familieforøkelsen har vært lang. Her avbildet sammen i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Vær så snill, la den være positiv»

Louise Angelica Riise forteller om det nervepirrende øyeblikket som satte livet hennes på hodet.

Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar at fotballstjernen John Arne Riise (38) og kona Louise Angelica Riise (29) delte nyheten om at de venter sitt første barn, en gutt, sammen. Ekteparet røpet familieforøkelsen overfor Se og Hør, der de ga uttrykk for voldsom begeistring:

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, fortalte John Arne Riise, hvorpå kona la til:

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss.

- Veldig sårt

Selv om gleden over en familieutvidelse ikke er unik, er det ikke til å stikke under stol at situasjonen har vært ekstra spesiell for ekteparet Riise.

John Arne og Louise har forsøkt å få barn i flere år, uten å lykkes, og graviditeten var derfor svært etterlengted. Paret, som giftet seg i mai for snart fem år siden, har lenge vært åpne om at de har ønsker seg barn sammen, og uttalte bare måneder etter bryllupet at de planla å utvide familien.

Ekteparet var ikke forberedt på den lange ventetiden som i stedet møtte dem:

- Når man først ønsker barn og prøver, er det veldig sårt når det ikke går, fortalte Louise Angelica åpenhjertig til Se og Hør i 2016.

Nå venter altså en helt ny tilværelse for ekteparet, med Louise Angelicas termin i august. I et nytt intervju med VG Helg setter 29-åringen ord på hvordan hun opplevde, etter mange mislykkede forsøk, å endelig teste positiv på en graviditetstest i november i fjor.

Saken fortsetter under.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslørte i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Tårevått

- Jeg satt og tenkte før testen ga svar: «Vær så snill, vær så snill ... la den være positiv!» Det var en sånn «ahhh, endelig gikk det»-følelse. Jeg tror helt ærlig ikke at jeg kan beskrive det med ord, forteller den vordende moren til avisen.

Saken fortsetter under.

Skal vi tro John Arne ble det hele et svært følelsesladd øyeblikk.

- Du gråt masse (...) Jeg begynte også å gråte, det var veldig stort, forteller han.

Selv har han en datter fra sitt første ekteskap med Guri Havnevik, og to barn med ekskona Maria Elvegård, og blir dermed firebarnsfar. For Louise Angelica er dette hennes første barn.

Da Se og Hør møtte paret i forbindelse med manager Erland Bakkes 40-årsfeiring i fjor høst, var begge tydelige på at tiden fremover ville være et perfekt tidspunkt for foreldrerollen. Etter flere år i Ålesund, hadde de to nemlig bestemt seg for å flytte tilbake til Østlandet.

Saken fortsetter under.

ROLIG: Det har vært stille fra John Arne Riise i det siste. I dette intervjuet forteller nordmannen hvorfor. Vis mer

Håpet på gutt

- Det er jo ikke til å legge skjul på at vi tidligere har uttalt at vi har hatt lyst på barn, og nå er det jo ikke noe som står i veien for det. Så vi må bare ta tiden til takke og håpe at det går. Skjer det, så skjer det, sa Louise Angelica den gang.

John Arne røpet samtidig at han gjerne ønsker seg en liten fotballspiller, og fikk støtte av kona.

- Ja, jeg håper jo faktisk det, jeg også. Det hadde vært veldig hyggelig for John Arne å få en liten junior-Riise som han kan følge opp på fotballbanen.

Nå har ønsket om baby, attpåtil en guttebaby, gått i oppfyllelse.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer