Amelia Hamlin og Scott Disick:

- Vær så snill, hold deg unna

Fansen reagerer etter at «Keeping Up with the Kardashians»-profilen dukket opp på modellens Instagram.

ROMANSE: Ryktene om at paret har funnet tonen florerte etter at de ble sett sammen på stranden. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB
ROMANSE: Ryktene om at paret har funnet tonen florerte etter at de ble sett sammen på stranden. Foto: SBJ / BACKGRID / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag feiret amerikanerne den årlige høytiden Thanksgiving, der flere bruker dagen til å dele hva de er takknemlige for. Dette gjorde også kjendisdatteren Amelia Gray Hamlin (19), som delte flere nærstående personer på sin Instagram til ære for dagen.

Blant disse var familie og venner, men også TV-profilen Scott Disick (37).

Den mystiske meldingen kommer kun noen få uker etter at Disick ble observert med modellen i armkroken på stranda i Santa Barbara.

Nå reagerer fansen.

- Takknemlig

Det er ingen tvil om at Disick har sansen for unge modeller. Den siste tiden har «The Lord» vært på vift med flere modeller, men nå ser det imidlertid ut til at den 19-årige kjendisdatteren har fanget oppmerksomheten hans.

Ryktene om at paret hadde begynt å date skal ha kommet etter at de deltok på Kendall Jenners omstridte Halloween-fest i oktober, men verken Disick eller Hamlin har omtalt ryktene i sosiale medier.

Nå ser det nok en gang ut til at duoen har opprettholdt kontakten, etter at Hamlin altså valgte å dele et bilde av Disick på Instagrams historiefunksjon.

TAKKNEMLIG: Dette bildet delte modellen på sin Instagram story i forbindelse med «Thanksgiving». Foto: Instagram skjermdump/ameliagray
TAKKNEMLIG: Dette bildet delte modellen på sin Instagram story i forbindelse med «Thanksgiving». Foto: Instagram skjermdump/ameliagray Vis mer

På bildet ser man 37-åringen ved siden av en smilende Hamlin og venninnen hennes. «Takknemlig for disse folkene» står det i teksten over, noe som fikk fansen til å spekulere vilt om parets status.

Flere fans har tatt spekulasjonene til kommentarfeltet på stjernens Instagram-innlegg, og de aller fleste lurer på om det hele kan være et PR-stunt.

- Dater du Scott Disick? Eller er alt dette en del av PR-planen din, spør en Instagram-bruker.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

En annen bruker ber på sin side folk om å roe seg ned, og mener at det ikke spiller noen rolle om det er et PR-stunt eller ikke.

Det er også flere som stiller seg kritisk til forholdet på modellens Instagram, og ber paret om å holde seg unna hverandre.

- Vær så snill, hold deg unna Scott. Langt unna, skriver en Instagram-bruker.

- Scott burde holde seg unna henne, skriver en annen Instagram-bruker.

- Du er bare 19... Scott er nesten 20 år eldre enn deg. Vil du ha all den bagasjen og tre barn??? Virkelig, skriver en annen under modellens Instagram-bilde.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Iskald mot eksen

Tidligere i år gjorde Scott Disick det slutt med modell og kjendisdatter Sofia Richie (22). Paret, som hadde vært sammen i tre år, skal likevel ha gått videre kort tid etter at bruddet fant sted.

Det betyr nødvendigvis ikke at de stiller seg positivt til hverandres nye flammer, for Richie skal nemlig ha følt seg «forrådt» etter at Disick ble sett med Hamlin i armkroken.

Som følge av romanseryktene rundt duoen valgte nemlig Lionel Richies (71) datter å avfølge Amelia Hamlin på sine sosiale mediekanaler. Det skal likevel ikke vært nok for kjendisdatteren, som i tillegg valgte å slutte å følge Hamlins familie.

Richie delte deretter solfylte bilder fra ferien sin til Karibia etter å ha fjernet alle spor av eksens nye flørt. Det ser nå ut til at hun har kuttet alle bånd som leder til Disick.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Uberørt

Noen som derimot skal ha stilt seg mer positiv til Hamlin og Disicks romanse, er Disicks ekskjæreste Kourtney Kardashian (41). Paret, som skilte lag i 2015, har de tre barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) sammen.

- Scott er på et bra sted med Kourtney og har vært en flott pappa for barna. Det er da Kourtney er på sitt lykkeligste, sier en kilde til E! News.

Kilden forteller at Disick tar seg best ut da han finner balansen mellom dating og familielivet. Forholdet til trebarnsforeldrene skal være stabilt og sunt, og Kourtney skal være ubrydd over eksens nye erobring.

- Kourtney bryr seg ikke om hvem Scott dater så lenge det holder ham opptatt og gjør ham lykkelig, forteller kilden.

LES OGSÅ: - Er det Kourtney?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer