Vær så snill, få Hellstrøm ut av hjemmet!

Dette må være høstens største TV-nedtur.

PÅ HJEMMEKJØKKEN: Eyvind Hellstrøm har beveget seg fra restauranter til folks kjøkken. Den overgangen fungerer svært dårlig i første episode.  Foto: TV 3
PÅ HJEMMEKJØKKEN: Eyvind Hellstrøm har beveget seg fra restauranter til folks kjøkken. Den overgangen fungerer svært dårlig i første episode. Foto: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NÅR EYVIND HELLSTRØM slo opp dørene på restauranter, rullet på skuldrene, siktet seg inn på nærmeste kjøkkensjef og pepret han full av sarkastiske kommentarer, ble alt gjort på så sjarmerende vis at det sto til terningkast 6 og Gullruten for innsatsen.

NÅ RYDDER HAN OPP hjemme hos folk. Det skulle han holdt seg for god til.

HVERKEN HELLSTRØMS sedvanlige utfall som «jeg står og ser inn i øynene på dovenhet» eller en hedmarking med like faste matrutiner som Big Bang Theory’s Sheldon Cooper, er nok til å redde «Hellstrøm rydder opp hjemme».

FOR DETTE ER VIRKELIG å kaste bort et fantastisk TV-talent. Her er Hellstrøm redusert fra brautende mesterkokk til en persilledusk. Det er mer som minner om det tradisjonelle fjernsynskjøkkenet, enn det vi har sett i «Hellstrøm rydder opp» tidligere.

Å SE HELLSTRØM lære en ungkar og spellemann, som knapt klarer å finne brødboksen, å lage fisk og bernaisesaus – er riktignok en utfordring for de to involverte, men sløsing med det som var et fantastisk konsept.

HER MANGLER det meste av det vi er vant med å se i Hellstrøms programmer. Her mangler tårene, her mangler medfølelsen man får med kokkene, her mangler den helt håpløse situasjonen og her mangler den overveldende responsen på slutten. Man får faktisk, som Hellstrøm, følelsen av å stirre inn i en tv-skjerm av dovenhet. Det er ikke Hellstrøms feil, han prøver, men produktet rundt ham er rett og slett uinspirert latskap. Og dermed blir det en stor nedtur for alle Hellstrøm-fans.

VÆR SÅ SNILL TV3, få Hellstrøm ut av hjemmet og tilbake i restaurantene han hører hjemme i!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Tidligere anmeldelse denne høstsesongen:

«Hjelp, han pusser opp» (TV 3): Oppussing er best på TV
«Gøy på landet» (TVNorge): «Feel good» på bygda
«Big Brother» (TV 2 Bliss): Big Brother er kloakk-tv 
«Dagens mann» (TV3): Tidenes pinligste sjekkeprogram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer