AVLYSER: Den populære artisten, Adele Adkins, avlyser de to siste konsertene av hennes verdensturné. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER: Den populære artisten, Adele Adkins, avlyser de to siste konsertene av hennes verdensturné. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Adele:

- Vær så snill å tilgi meg

Adele avbryter verdensturneen.

Publisert

(Seoghør.no): Fredag postet den populære artisten Adele Adkins (29) et lengre innlegg på Twitter hvor hun skriver at hun er nødt til å avlyse resten av verdensturneen.

Kvelden før hadde hun allerede holdt to konserter til om lag 98 000 fans – hvor stemmen begynte å bli trøblete.

Nå ser superstjernen ingen annen løsning enn å avløyse de to siste konsertene av hennes trolige siste turné noensinne.

- De to siste kveldene på Wembley har vært de største og beste showene i livet mitt. Å komme hjem til en slik respons etter å ha vært borte så lenge og holdt på med ting jeg aldri trodde jeg kunne få til, var overveldende. Imidlertid har jeg slitt med vokalen begge kveldene. Jeg har måttet presse meg mye hardere enn jeg vanligvis gjør.

29-åringen skriver at hun oppsøkte en lege etter opptredenen på Wembley, hvor legen frarådet «Hello»-sangerinnen til å ikke synge denne helgen.

Den populære artisten er tilsynelatende sønderknust og håper fansen kan tilgi henne.

- Jeg er så lei meg. Jeg elsker dere så mye. Vær så snill å tilgi meg, skriver hun.

Kanskje siste turneen

Tidligere i år uttalte det britiske stjerneskuddet, under sin avslutningskonsert med turneen som promoterer hennes siste album «25», at det mest sannsynlig ville bli hennes siste turne noensinne.

- Jeg vet ikke om jeg noen gang skal turnere igjen, sa artisten foran et publikum på over 40 000 mennesker, sa hun den gangen.

Under konserten på Wembley denne uka, kom popstjerna med samme beskjed, og det er fremdeles uklart om fansen fått en ny sjansje til se idolet sitt på scenen igjen.

Prisbelønt artist

Med store hits som «Hello», «Someone Like You» og «Rolling in the Deep», har Adele blitt kalt «den nye Amy Winehouse» av engelsk presse.

Det var i 2007 popstjernen slo gjennom med låten «Chasing Pavements», og etter dette satte karrieren fart.

Den britiske sangerinnen var blant annet den første artisten som har solgt mer enn tre millioner eksemplarer av et album i løpet av ett år i Storbritannia.

Hun er også den første til å få Brit Awards kritikerpris – uten å ha en gang gitt ut et eneste album på den tiden.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer