DRAR: - Hvor lenge vi blir, og hvilke destinasjoner vi skal besøke, er uvisst. Det vi vet, er at vi starter turen med på besøke noen kjente i Mexico, sier Isabella Martinsen, som nå reiser bort sammen med kjæresten, Magnus Due-Tønnesen og datteren F Foto: Anders Myhren / Seher.no
DRAR: - Hvor lenge vi blir, og hvilke destinasjoner vi skal besøke, er uvisst. Det vi vet, er at vi starter turen med på besøke noen kjente i Mexico, sier Isabella Martinsen, som nå reiser bort sammen med kjæresten, Magnus Due-Tønnesen og datteren F Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Vær-Isabella reiser fra Norge

- Det er en drøm som nå blir virkelig, sier Isabella Martinsen.

Publisert
SEHER.NO: I fjor høst ble det kjent at den populære værdamen Isabella Martinsen (31) hadde valgt å si opp jobben i TV 2. Etter ti år i kanalen følte 31-åringen at det var på høy tid å finne på noe annet.

Nå har hun bestemt seg for å reise vekk med kjæresten, Magnus Due-Tønnesen (27).

- Hvor lenge vi blir, og hvilke destinasjoner vi skal besøke, er uvisst. Det vi vet, er at vi starter turen med på besøke noen kjente i Mexico. Så tar vi det derfra, sier Martinsen til her og Nå.

Ifølge den tidligere værdama har reisen ikke vært planlagt særlig lenge. Og fremdeles er det biter som må falle på plass.
 
- Alt er fortsatt veldig åpent. Vi blir borte i noen måneder, men har ikke satt noen returdato, forteller Martinsen, som også har med seg datteren, Filipa (6), på den omfattende reisen.
 
- Magnus og jeg har snakket om dette helt siden vi først møttes, så det er en drøm som nå blir virkelighet, sier Isabella Martinsen til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal feire jul med eks-mannen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer