Vær-Hilde blir samboer

Det sa rett og slett «pang» da værdamen Hilde Holdhus møtte sin nye kjæreste.

FORELSKET: Værdame Hilde Holdhus har nå blitt samboer med kjæresten Magnus Fjelland Ludvigsen i Bergen. Det oppstod søt musikk da de to møttes på Øyafestivalen i fjor høst. Her avbildet under TV2s høstlansering i 2010.  Foto: SCANPIX
FORELSKET: Værdame Hilde Holdhus har nå blitt samboer med kjæresten Magnus Fjelland Ludvigsen i Bergen. Det oppstod søt musikk da de to møttes på Øyafestivalen i fjor høst. Her avbildet under TV2s høstlansering i 2010. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden 2005 har den sjarmerende værdamen Hilde Holdhus (35) vært å se på TV2, der hun har meldt all slags vær for seerne.

Og nå skinner solen fra en rosenrød himmel i skjønnhetens privatliv også. Hun har nemlig blitt samboer med sin nye kjæreste, Magnus Fjelland Ludvigsen (34)! Det skriver Se og Hør.

Det forelskede paret møttes da de studerte sammen sent på 1990-tallet, men den gang var det ikke kjærlighet ved første blikk.


Årene gikk, og selv om begge bodde i Bergen og kjente mange av de samme menneskene, hadde de to svært lite kontakt. Men da de møttes igjen på Øyafestivalen i Oslo i august i fjor oppstod det søt musikk i Middelalderparken.

- Jeg husker øyeblikket veldig godt. Vi så hverandre i øynene, og det sa bare pang, avslører han overfor Se og Hør.


Og nå har altså Magnus flyttet inn i Hildes leilighet på hyggelige Møhlenpris.

- Magnus er en av de fineste personene jeg kjenner. Han er rett og slett en skikkelig fin og fantastisk fyr, understreker Hilde forelsket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han gambler med egen helse   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer