Vær-Eli fikk nakensjokk på direkten

- Hun så veldig sjokkert ut, erkjenner radioreporteren.

VISTE SEG NAKEN: - Neimen i all verden! utbryter Eli Kari Gjengedal da det går opp for henne at en naken mann sitter i P5-studio. Foto: Youtube
VISTE SEG NAKEN: - Neimen i all verden! utbryter Eli Kari Gjengedal da det går opp for henne at en naken mann sitter i P5-studio. Foto: Youtube Vis mer
Se video fra da Eli Kari Gjengedal besøkte P5 Bergen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag i forrige uke var Eli Kari Gjengedal (39) gjest i P5s Storbymorgen fra Bergen. Seansen ble derimot mer lettkledd enn hva TV 2s populære væredame hadde ventet seg. Da hun ankom studioet fikk hun seg nemlig et aldri så lite nakensjokk...

- Vi snakket om værtegn, og ifølge min oldefar har det seg slik at hvis man sitter naken fra 6 til 10, da blir det for varmt for ski, forteller P5s reporter, Stian Blipp, til Seher.no.

Dette var bakgrunnen for at Stian valgte å sitte kliss naken i da Eli Kari ankom studio. Kun «iført» en Eli Karis egen bok om værtegn - som skjulte hans edlere deler - ble reporteren sittende naken helt til Gjengedal var ferdig - og tok fatt på hjemturen.

- Neimen i all verden! utbryter Eli Kari Gjengedal da hun sjokkert oppdager at en naken mann har tatt plass i radiostudio.

- Hvordan tok hun nakenstuntet, Stian?

- Med en gang så hun veldig sjokkert ut. Jeg trodde hun skulle snu på hælen å gå igjen, men jeg tror faktisk hun likte det hun så. Dermed satte hun seg ned likevel. Jeg fikk henne jo ikke ut igjen, hun ville  bare være igjen...

Nå ja... Etterpå sendte Glopholm, som er hans egentlige etternavn, en venneforespørsel til Gjengedal på Facebook. Den har han foreløpig ikke fått noe svar på.

- Nei, jeg har ikke fått aksept helt ennå. Jeg tenkte kanskje å printe ut et bilde til henne, men det er kanskje i drøyeste laget, konstaterer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hør Eli Kari synge værmeldingen