Vær-Desta dro på ferie med ny kjæreste

TV2-profilen Desta Marie Beeder er ikke lenger singel.

FORELSKET: TV2s værdame Desta Marie Beeder har falt for bergenseren Boris Klyve. Paret var nylig på ferie i London.  Foto: TV 2
FORELSKET: TV2s værdame Desta Marie Beeder har falt for bergenseren Boris Klyve. Paret var nylig på ferie i London. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Desta Marie Beeder (25) er ikke lenger singel.  Sist uke nøt den flotte værdamen hete dager i London, og etter det Se og Hør kjenner til var hennes nye kjæreste, bergenseren Boris Klyve (24), med på den romantiske turen.

Klyve jobber til daglig ved Tveiterås skole i Bergen. Desta Marie er blitt en av de store værprofilene på TV 2 etter at hun begynte i jobben i mars 2011. Den motebevisste norsk-etiopiske Bergensjenta har også vært utegående reporter for hele Norges motekonge Jan Thomas.

Nå er hun snart klar for å flytte inn i ny leilighet i Bergen sentrum slik at veien til værjobben på Nøstet ikke blir så lang. Se og Hør har vært i kontakt med paret som bekrefter forholdet, men som ikke ønsker å komme med ytterligere kommentarer. 

LES OGSÅ: TV2-værdamene avslører sitt triks


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer