<strong>LÅ I FOSTERSTILLING:</strong> - Realitetene gikk opp for meg da jeg lå i fosterstilling og konsentrerte med om å puste, sier Benedikte Rasmussen. Foto: TV 2
LÅ I FOSTERSTILLING: - Realitetene gikk opp for meg da jeg lå i fosterstilling og konsentrerte med om å puste, sier Benedikte Rasmussen. Foto: TV 2 Vis mer

Vær-Benedikte brøt sammen

TV 2s værdame Benedikte Rasmussen kollapset hjemme i sin egen leilighet sommeren 2007.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Benedikte Rasmussen (38) opplevde å bli rammet av akutt og alvorlig utbrenthet i 2007, 11 år etter at hun ble ansatt som værdame i TV 2.

- Realitetene gikk opp for meg da jeg lå i fosterstilling og konsentrerte med om å puste. Det opplevdes som om alle sansene mine var borte, forteller hun, til VG.


Hun hadde ikke tatt signalene underveis og jobbet bare enda hardere når hun kjente at det buttet.

- Hovedbudskapet mitt er at folk må ta ansvar selv og skaffe seg lærdom på egen hånd, før det går for langt. Det gjorde ikke jeg.

Nå skriver hun bok om opplevelsen, samtidig som hun arbeider som frivillig på Kafe Magdalena hos Kirkens Bymisjon i Bergen.

- Her ble jeg trygg igjen, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mira kollapset på ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer