Hotel Cæsar

Uviss fremtid for Hotel Cæsar: Dette skal skuespillerne gjøre nå

Anette Hoff: - Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har fått gjort.

SKUESPILLER-GJENGEN: Under Cæsarfesten denne uken fikk man se både kjente og ukjente skuespillere under deres fellesbilde. Foto: TV 2
SKUESPILLER-GJENGEN: Under Cæsarfesten denne uken fikk man se både kjente og ukjente skuespillere under deres fellesbilde. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken inviterte «Hotel Cæsar» skuespillere og stab til høstfest for å feire at de har spilt inn ny sesong av den 18 år gamle såpeserien.

Da Seoghør.no møtte til festen var det en glad og sprudlende skuespiller-gjeng som møtte oss. Selv om siste episode for denne gang hadde blitt spilt inn samme uka.

Det ligger nemlig usikkerhet rundt om TV 2 kommer til å bestille flere sesonger. Men selv om fansen reagerer er ikke det noe som er unikt for «Hotel Cæsar».

- Det er noe alle TV-serier må gjennom, fortalte presseansvarlig Maria Sandvik til Seoghør.no i oktober.

- Nå har vi fått denne bestillingen her, og så håper vi at det kommer en ny bestilling etter denne. Slik har det alltid vært. Dette gjelder for alle TV-produksjoner, og det ligger ingen dramatikk i det, fortalte hun.

Anette Hoff: - Jeg er utrolig takknemlig

Anette Hoff, som har vært med siden første episode, forteller at de siste dagene på settet har vært spesielle.

- Jeg er et veldig emosjonelt menneske, så jeg har måttet holde følelsene veldig tilbake. Fordi jeg har hatt så mange viktige scener i historien å spille inn, så nå får vi se hvordan jeg har det de neste dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer