I SORG: Frode Alnæs sørger over sin gode venn Yngve Moe som døde etter skadene han pådro seg etter en badeulykke på Tenerife tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
I SORG: Frode Alnæs sørger over sin gode venn Yngve Moe som døde etter skadene han pådro seg etter en badeulykke på Tenerife tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpixVis mer

- Uvirkelig og vondt at han ikke er hos oss mer

Frode Alnæs hyller sin avdøde venn og kollega.

SEOGHØR.NO: Onsdag ettermiddag ble det kjent at musiker Yngve Moe (55) døde etter skadene han pådro seg etter en badeulykke på den spanske ferieøya Tenerife tidligere i måneden.

- Yngve gikk bort halv fire i ettermiddag med sin nærmeste familie rundt seg. Det er ufattelig trist, og vi tenker nå på hans barn og hans nærmeste familie, fortalte Trude Bø, gruppens manager, til Seoghør.no.

Dance With a Stranger-kollega Frode Alnæs (54) uttrykker nå sin sorg gjennom det sosiale nettstedet Facebook:

«Tusen takk for alle varme hilsener og kondolanser det siste døgnet. Det er så uvirkelig og vondt at Yngve ikke er hos oss mer. En kjær, snill, omtenksom og god venn og kollega i over 30 år har sovnet inn for godt. Vi har fulgt Yngves utvikling tett de siste ukene, og levd i håpet om at han skulle våkne opp igjen fra koma, at det skulle skje et mirakel, helt til det siste».

«Yngve var et sjeldent vakkert menneske. Jeg tar med meg alle de gode minnene, og takker for alt vi har delt. Yngve har vært med meg på nesten alt jeg har gjort som musiker, både med og uten Dance With A Stranger. Yngve vil være med i hjertet resten av livet. Hans tone og vakre vesen vil alltid være en del av meg. Alle tanker går nå til Yngves nærmeste familie. Vi tenker på dere hele tiden».

Moe etterlater seg kone og to barn.

LES OGSÅ: Dronningen debuterer på itunes