Jørgine Massa Vasstrand:

Uventet «Skal vi danse»-grep

Tok med seg dansepartneren til Kypros.

PARTNERE: Jørgine Massa Vasstrand skal danse med Santino Mirenna denne høsten. For øyeblikket er de i utlandet sammen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
PARTNERE: Jørgine Massa Vasstrand skal danse med Santino Mirenna denne høsten. For øyeblikket er de i utlandet sammen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er under to uker til premieren på «Skal vi danse: All Star», og det oppmerksomme øye kan ha lagt merke til at ikke alle deltakerne lader opp her i Norge.

Jørgine Massa Vasstrand (33) er nemlig på jobb på Ayia Napa i Kypros, rett før premieren.

Med seg på turen har hun proffdanseren Santino Mirenna (28), og duoen trener i disse dager i varmegrader og full sol.

- Nervepirrende

- Det er litt nervepirrende å dra de to siste ukene før premieren, det er da man lærer koreografi og gjør seg klar til sending. Men vi visste jo at jeg skulle hit og at vi kom til å måtte trene her. Så vi bruker tiden vi har til trening så godt vi kan, og så er det selvfølgelig mye annet som skjer samtidig, forteller Vasstrand til Se og Hør.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Treningsleiren «Funkygines treningscamp» var planlagt lenge før influenseren takket ja til en ny runde med «Skal vi danse», og hun hadde derfor ingen mulighet til å droppe den - selv om den foregår rett før premieren.

- Blir det mye dansing da?

- Det blir en del, men jeg har en gruppe som jeg trener to-tre ganger om dagen. Også er familien min her, siden det var nå vi skulle ha ferieuka vår, svarer 33-åringen.

- Det er mye som skal klaffe, men Santino er veldig fleksibel. Vi trener litt ute før fellesøktene, vi trener litt inne, vi ser på videoer - så ja, det blir bra det!

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

Blir godt kjent

Duoen er sammen stort sett hele tiden, noe de også er når Se og Hør snakker med dem. I tillegg til dansetreningen, holder proffdanseren seg aktiv på turen.

- Jeg prøver å være med på gruppetimene med Jørgine, også prøver jeg å sole meg og få litt farge, sier han til Se og Hør.

Vasstrand kan melde om at de blir litt slitne av barn som ikke sover og andre ting, men det mener hun ville vært likt dersom de ladet opp i Norge.

- Det er veldig koselig, det er ikke synd på noen av oss. Vi spiser tre måltider sammen om dagen, vi bader sammen, danser sammen, passer unger, styrer og ordner. Vi blir godt kjent da, om ikke annet, sier treningsinfluenseren til Se og Hør.

Det er liten tvil om at de allerede har en god relasjon.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Jørgine har kanskje fått en ekstra bror, og jeg en ekstra søster, ler Mirenna overfor Se og Hør.

- Vi kjenner hverandre ganske godt fra før av, Santino er en god venn av Silas og Emil. Dette er en mulighet til å bli enda bedre kjent, men han er som en del av familien som han sier, uttaler Vasstrand.

- En styrke

Hun forteller videre at de fungerer godt sammen, og at både barna og ektemannen har blitt glad i hennes nye dansepartner.

Duoen er også enige om at det er en styrke at de har fått såpass nært forhold.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Det blir veldig lett å kommunisere og samtidig jobbe sammen. Det blir mye lettere å lage koreografi og dans, sier Mirenna.

- Man slipper å kaste vekk tid på sånn høflighets-greier, legger Vasstrand til og følger opp:

- Hvis jeg merker at dette klarer jeg ikke nå og det kommer jeg heller ikke til å klare om to uker, så sier jeg det med en gang. Og når noe ikke fungerer, så kan Santino si det til meg uten å gå for mye rundt grøten.

Reiser hjem rett før premieren

Vasstrand kommer ikke tilbake til Norge før dagen før «Skal vi danse»-premieren.

- Føles det risikabelt?

- Ja, jeg synes det er stressende. Det er også stressende at Santino drar de siste dagene før sending, mens jeg er her alene uten mulighet til å terpe - og det er jo da man har mest lyst til å terpe, sier Vasstrand og følger opp:

TILBAKEBLIKK: Om kort tid starter en ny sesong av «Skal vi danse». Nytt for sesongen er at det er tidligere deltakere som kommer tilbake for å konkurrere. Vi har tatt et tilbakeblikk på hvordan deltakerne gjorde det sist de var med. VIDEO: TV 2/Rød Løper. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

- Ikke helt optimalt, men vi skal ikke klage.

Både Vasstrand og Mirenna tror likevel at premieren skal gå kjempebra.

- Vi kommer til å løse det på den ene eller den andre måten. Så skal jeg være klar til lørdag uansett hvordan det blir, sier Vasstrand.

LES OGSÅ: Setter fyr på ryktene med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer