- Uvennskapet mellom Heimly og Behn er avsluttet

Ari Behn og en lang rekke av fotografens kjente venner kom til vernissasje i går.

SAMLET IGJEN: Dette bildet ble manifestasjonen på den «den nye vinen»  på slutten av 90-tallet. Fra venstre Jono El Grande, Alexander Stenerud, Bertrand Besigye, Per Heimly, Owe Egon Grandics og Ari Behn. I går var hele gjengen samlet igjen, med unnt Foto: Per Heimly
SAMLET IGJEN: Dette bildet ble manifestasjonen på den «den nye vinen» på slutten av 90-tallet. Fra venstre Jono El Grande, Alexander Stenerud, Bertrand Besigye, Per Heimly, Owe Egon Grandics og Ari Behn. I går var hele gjengen samlet igjen, med unnt Foto: Per Heimly Vis mer
SEHER.NO:  Det har vært mye turbulens i forholdet mellom prinsessegemal Ari Behn (37) og kjendisfotografen Per Heimly (37) de siste årene.

Saken er nå for lengst ute av verdenen, og i går koste Behn seg med gamle venner på kunstsenteret. Utstillingsåpningen samlet hele den gamle kameratgjengen «den nye vinen» som herjet norsk kulturliv på slutten av 90-tallet.

Behn og Heimly var en gang kjent som kjernen i gruppen som kalte seg «den nye vinen», og var veldig gode venner. Men etter at Heimly solgte privatbilder av Ari til ukebladet Se og Hør for flere år siden, ble kjendisfotografen erklært uønsket i de kongelige kretser.

Men i går var tonen en helt annen, da Ari Behn kastet glans over Heimlys fotoutstilling «Between Angels and Demons». Behn ga kompisen en varm klem, før han forsvant raskt inn i lokalet som huser fotografens første separatutstilling, skriver Dagbladet.

- Vi har vært en så tett gjeng i tidligere år, og nå stiller jeg ut bilder fra den perioden (1990-2010 res.anm) Da er det symbolsk kult. Nå er vi mer som en god konjakk - mer solide og med høyere alkoholprosent, sier en fornøyd Heimly til Dagbladet.

Behn og Heimly er også aktuell med et nytt tv-program på NRK. Ifølge Barbara Jahn, prosjektleder i NRK, skal de tidligere fiendene lage en portrettserie for statskanalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  - Blir tv-stjerner på NRK