- Uvant å være alene

Ole Einar Bjørndalen forteller om tiden etter skilsmissen.

LEVER ALENE: Skiskytteresset Ole Einar Bjørndalen synes det er litt spesielt å befinne seg i singeltilværelsen etter at lykken brast mellom ham og kona i høst.  Foto: NTB scanpix
LEVER ALENE: Skiskytteresset Ole Einar Bjørndalen synes det er litt spesielt å befinne seg i singeltilværelsen etter at lykken brast mellom ham og kona i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen (39) tok stafettgull i VM for et par uker siden - sin mesterskapsmedalje nummer 50, en seier som nok gjorde ekstra godt etter en tung høst.

I løpet av knappe to måneder mistet han sin far Hans (79), og ble skilt fra sin kone Nathalie Santer-Bjørndalen (40).

Ole Einar og Nathalie giftet seg i Nord-Italia i mai 2006, men etter seks år som mann og kone tok ekteskapet slutt. Idrettsstjernen forteller til Se og Hør at det er uvant å skulle leve alene igjen, selv om singellivet også har sine bedre sider.

– Man er jo sin egen herre og kan gjøre det man vil hele tiden. Det er en ny situasjon for meg, så det er litt spesielt.

Og det 39-åringen vil, er stort sett å trene. Etter årets sesong har han lyst til å «slappe av» med en topptur, enten på snowboard eller ski, forteller han. Men Ole Einar røper at sol og strand nok også står på programmet.

- Og så må jeg ha en ferie. Jeg slapper godt av i varmere strøk. Jeg trenger en pause etter sesongen, innrømmer historiens beste skiskytter.

I ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese resten av inetrvjuet med hele Norges Ole Einar Bjørndalen.

LES OGSÅ: Elsker tanken på å bli bestefar 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer