FISKEN: Slik ser det ut når Eirin Hagstrøm poserer med diamant-BH som stjernetegnet «Fisken» i den nye kalenderen for veldedighetsorganisasjonen NyStart. Foto: Remi Salievski
FISKEN: Slik ser det ut når Eirin Hagstrøm poserer med diamant-BH som stjernetegnet «Fisken» i den nye kalenderen for veldedighetsorganisasjonen NyStart. Foto: Remi SalievskiVis mer

- Uvant å ha diamanter på puppene

«Top Model»-Eirin og hennes modellkolleger rettet blikket mot stjernene da de stilte opp for veldedighet. Se bildespesial!

Se modellenes stjernetegn-bilder for NyStart nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Top Model»-deltageren Eirin Hagstrøm (21) og tidligere «Ungkaren»-deltager Annette Tonna (30) er blant jentene som stiller opp i en ny kalender til inntekt for veldedighetsorganisasjonen Nystart.no.

I kalenderen poserer Eirin og resten av modellene - som kommer fra Viva Performance Couture - som hvert sitt stjernetegn.

På bildet for stjernetegnet «fisken» poserer Eirin som en havfrue, med brystene kun tildekket av en diamant-BH.

Til Seoghør.no avslører Eirin - som også har posert lettkledd for herrebladet FHM - at det ble en spesiell opplevelse.

- Det var uvant å ha diamanter på puppene, det er første gangen for meg. Jeg følte meg som en Victoria's Secrets-modell. Selv om den bestod av diamanter, var den ikke ukomfortabel, men den var litt tyngrte enn vanlig.


- Jeg synes bildene ble veldig kule, fordi det er blitt enn litt annerledes greie enn en tradisjonell lettkledd-kalender. De finnes det tusenvis av, men jeg synes vår skiller seg ut.

Vil kjøpe skolebuss
Organisasjonen NyStart ble opprettet i 2012 av tidligere «Paradise Hotel»-deltager Joachim Bekkevold, og jobber med forskjellige prosjekter i den tredje verden.

Inntektene fra den nye kalenderen- som er fotografert av Remi Salievski - er øremreket til et skolebuss-prosjekt i Kambodsja.

For midlene vi får inn på kalenderen vil vi kjøpe inn en skolebuss til prosjektet vi har gående i Kambodsja. De har nå en ikke fungerende buss, og barna har mistet sin mulighet til den enkleste veien til skolen. Derfor ønsker vi og hjelpe til, og gjøre hverdagen enklere for barna, sier Kent Roger Solheim i NyStart til Seoghør.no.

Kalenderen - som er satt sammen av Charles Lloyd-Williams vil først komme i salg fra 1. november. Du kan lese mer om NyStart på deres Facebookside.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke en dritt ut av «Top Model»

TYREN: Nina Fjalestad. Foto: Remi Salievski
TVILLINGENE: Anette Tonna. Foto: Remi Salievski
JOMFRUEN: Caroline Munthe Foto: Remi Salievski
STEINBUKKEN: Julie. Foto: Remi Salievski
VANNMANNEN: Carina Michelle Glamo. Foto: Remi Salievski
KREPS: Mia Caroline Juel. Foto: Remi Salievski
VEKTEN: Emily Denise Kellett Foto: Remi Salievski
LØVEN: Athina Brox. Foto: Remi Salievski
SKORPIONEN: Modell ikke kjent. Foto: Remi Salievski
SKYTTEN: Sandra Ødegaard Foto: Remi Salievski
VÆREN: Anette Ruud Foto: Remi Salievski
FISKEN: Slik ser det ut når Eirin Hagstrøm poserer med diamant-BH som stjernetegnet «Fisken» i den nye kalenderen for veldedighetsorganisasjonen NyStart. Foto: Remi Salievski