«Farmen kjendis»-Martine Lunde:

- Uvant å bruke sminke etter «Farmen kjendis»

Martine Lunde har akkurat kommet hjem fra «Farmen Kjendis».

HJEMME IGJEN: Blogger, YouTube-stjerne og influenser Martine Lunde er hjemme igjen etter innspillingen av «Farmen Kjendis». Det har bydd på en del utfordringer. Foto: TV3/ Lars Eivind Bones / Dagbladet
HJEMME IGJEN: Blogger, YouTube-stjerne og influenser Martine Lunde er hjemme igjen etter innspillingen av «Farmen Kjendis». Det har bydd på en del utfordringer. Foto: TV3/ Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

I januar vises enda en sesong av den suksessrike kjendisversjonen av TV 2-programmet «Farmen» - «Farmen Kjendis».

I over seks uker har blant andre Svein Østvik (57) fra «Charterfeber», veterinær Trude Mostue (50), modell Kathrine Sørland (38), bokser Ole «Lukkøye» Klemetsen (46) og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Martine Lunde (22) kjempet om kampen for tilværelsen på en gård, 100 år tilbake i tid.

Nå har deltakerne kommet hjem igjen etter innspillingen, noe som kan være en omveltning for mange.

For sistnevnte, som lever av sosiale medier, blogging og YouTube hjemme i 2018, var det rart å få tilgang på mobiltelefon igjen.

La fra seg telefonen

- Det tok ikke lang tid før jeg ble vant til å være uten telefon. Først stresset jeg veldig over det, men så glemmer man det, forteller Martine Lunde til Se og Hør.

Da hun denne uka kom hjem til full tilgang på alle kanaler hun daglig eksponerer seg i, tok det litt tid å bli vant til det også.

- Det var utrolig merkelig å ha tilgang til sosiale medier, og å være tilgjengelig hele tiden igjen. Da jeg fikk telefonen la jeg den bare fra meg, forteller hun.

Til tross for at både bloggen og Lundes sosiale medier-profiler ikke har vært aktive under oppholdet, har ikke det gått utover følgerantallet hennes.

TRIVDES: Martine Lunde trivdes på gården, men synes det er veldig deilig å være hjemme igjen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TRIVDES: Martine Lunde trivdes på gården, men synes det er veldig deilig å være hjemme igjen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg merket at lesertallet på bloggen hadde gått ned betraktelig, men de er allerede på vei opp igjen. Instagram og Snapchat har det egentlig ikke vært så stor endring på, forteller hun.

Rart å være hjemme

Det første Martine Lunde gjorde da hun kom hjem fra reality-oppholdet, var å spise hamburger.

Det var nemlig en matrett «Paradise Hotel»-profilen virkelig hadde savnet inne på gården.

- Så kom Aleksander ned fra Bergen, og da var jeg masse med ham. Jeg hadde savnet ham veldig, så det var utrolig godt å se ham igjen, forteller hun.

Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde fikk en god tone da de møtte hverandre på «Paradise Hotel» i 2017.

Duoen var de første som hoppet til køys i fjorårets sesong, noe de iherdig prøvde å skjule for kameraene.

Etter innspillingen kunne de avsløre at de hadde blitt kjærester.

- Det var helt rart å komme hjem. Jeg hadde nesten glemt hvordan det var. Jeg hadde savnet alle vennene mine og kjæresten min så klart, men det var nesten rart å se dem igjen, innrømmer Lunde.

Saken fortsetter nedenfor.

- Uvant å bruke sminke

Under «Farmen»-oppholdet fikk deltakerne tilgang til svært lite. Sminke og andre toalettsaker, foruten tannbørsten, måtte bli igjen hjemme.

Dette har vært en stor overgang for den kjente bloggeren.

- Det er så klart uvant å komme hjem til alt det igjen. Her om dagen glemte jeg å ta på meg deodorant blant annet, flirer hun.

Sammen med venninnen og reality-kollegaen Isabelle Eriksen har Lunde delt sin store interesse for sminke på både bloggen og på sin egen YouTube-kanal.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD HELG💃🏼

Et innlegg delt av Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde)

Selv om 22-åringen pleier å bruke mye sminke til vanlig, var det ikke noen utfordring å droppe sminken inne på «Farmen».

- Det var utrolig deilig å gå uten sminke inne på gården. Det var deilig å kunne stå opp, pusse tennene og så var man klar, forteller hun.

Likevel har ikke det fristet til å legge sminkepungen på hylla, selv om hun innrømmer at det føles litt uvant å skulle sminke seg igjen.

- Jeg har ikke sluttet å bruke sminke etter oppholdet på gården, men det er fortsatt litt uvant, sier hun.

RØRT TIL TÅRER: «Paradise»-deltaker Martine Lunde ble rørt til tårer da hun så hvem som var den nye gjesten på hotellet: Bestevenninne Isabelle Eriksen. Video: TV 3 Vis mer

Lært masse

Martine Lunde ser tilbake til oppholde på «Farmen» som bra, og gleder seg til det vises på TV i januar.

- Jeg håper jeg blir framstilt bra på tv-skjermen. Jeg er veldig spent. Jeg tror ikke at jeg har noe å frykte i hvert fall. Nå vises det jo ikke før i januar, så jeg klarer ikke helt å tenke på det enda, egentlig, forteller hun.

I løpet av tiden på «Farmen»-gården har Lunde lært ting hun aldri trodde hun skulle lære. Hun har også fått mange nye venner, som hun håper hun holder kontakten med resten av livet.

- Jeg har lært utrolig mye. Jeg måtte tilpasse meg mange eldre mennesker. Det er ikke det samme som å være med venninnene mine. Det har jeg vokst utrolig mye på.

LES OGSÅ: «Paradise»-paret klar for «Skal vi danse»

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer