Noah Cyrus:

Uutholdelig å vokse opp i Mileys skygge

Miley Cyrus lillesøster åpner opp om oppveksten sammen med en av verdens største stjerner.

SØSTRE: Det skiller åtte år mellom søstrene Noah Cyrus og Miley Cyrus. Her fra 2017. Foto: NTB scanpix
SØSTRE: Det skiller åtte år mellom søstrene Noah Cyrus og Miley Cyrus. Her fra 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noah Cyrus (20) var bare seks år gammel da den første «Hannah Montana»-episoden gikk på skjermen.

Det betyr at hun neppe husker mye fra tiden da storesøster Miley Cyrus (27) ikke var kjent. Med countrystjernen Billy Ray Cyrus som pappa, har store deler av livet til den nå 20 år gamle Noah foregått rett utenfor rampelyset.

Noah har selv slått seg opp som artist, og har blant annet samarbeidet med den norske EDM-artisten Alan Walker. Selv om hun foreløpig er langt fra like kjent som storesøsteren, kan man trygt si at hun har skapt seg en karriere i musikkbransjen.

At det skulle bli slik var derimot ikke gitt. Noah har nå gitt ut en ny låt som har fått stor oppmerksomhet - mye på grunn av budskapet bak.

- Uutholdelig

Låten «Young and Sad» handler nemlig om å vokse opp i skyggen til Miley, og på Instagram har hun gråtkvalt fortalt mer inngående om hvordan det har føltes å være lillesøsteren til en av verdens største stjerner.

- Jeg trodde alltid at jeg var den personen som ingen brydde seg en dritt om, på grunn av det folk sa på internett. Det var absolutt uutholdelig, sier hun i klippet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer