Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

Utvist fra skolen i vanære

Foreldrene ante ingenting om Hollywood-stjernen Amanda Bynes' nye problemer.

SEOGHØR.NO: Livet til TV-stjernen Amanda Bynes (28)  - best kjent fra TVNorge-serien «What I Like About You» og filmen «Easy A» - har vært preget av den ene personlige nedturen etter den andre de siste årene.

Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet.

Ble innlagt på psykiatrisk avdeling

I fjor ble Bynes lagt inn på psykiatrisk avdeling der hun fikk behandling for schizofreni. Foreldrene ble samtidig utnevnt til hennes verger, men i september ble hun igjen myndiggjort.

Etter det tok det kun noen dager, før Amanda igjen havnet i klammeri med politiet. For to dager siden ble hun arrestert for fyllekjøring.

ANTE INGENTING: Amandas foreldre, Lynn og Rick Bynes trodde datteren gjorde det bra på sin nye skole og at hun var på god vei til å legge om livet. Foto: All Over Press
ANTE INGENTING: Amandas foreldre, Lynn og Rick Bynes trodde datteren gjorde det bra på sin nye skole og at hun var på god vei til å legge om livet. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har det også blitt kjent at hun har blitt utvist fra skolen Fashion Institute of Design and Merchandising i Irvine, California i skam.

Ifølge nettsiden TMZ.com ble Bynes utvist få dager før hun ble arrestert for fyllekjøring, på grunn av sin negative oppførsel.

- Hun skulket ofte klasser og så ut til å være påvirket av narkotika når hun møtte opp, sier en student som heter Rachel Loritz til nettsiden.

Bynes skal ofte ha havnet i voldsomme krangler, og ha tilbudt medelever penger for å gjøre leksene hennes.

FILMSTJERNE: Amanda Bynes er blant annet kjent fra filmen «Easy A». Her er hun i en scene med Emma Stone (t.h.) Foto: ALL OVER PRESS
FILMSTJERNE: Amanda Bynes er blant annet kjent fra filmen «Easy A». Her er hun i en scene med Emma Stone (t.h.) Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Hun skal også ha blitt tatt for juks på en prøve, og ha reagert med panikk, da hun ble tatt på fersken.

Amandas foreldre, Lynn og Rick Bynes, skal være sjokkerte over datterens negative utvikling, ifølge E! Online.

- De trodde hun var på bedringens vei, basert på karakterene hun fikk i de første to semestrene. Men de fikk aldri vite om hennes problemer på skolen.

- Hun klarte å skjule sine dårlige resultater for dem. De ville gjerne tro at hun var i ferd med å bli bedre. Nå prøver de å følge med så godt de kan, men det ble vanskeligere etter at hun flyttet ut fra deres hjem.

Amanda har foreløpig ikke kommentert de nye påstandene.

LES OGSÅ: Nå Ashton og Mila blitt foreldre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.