Utvist etter Paradise-juks

- Jeg er ikke typen som angrer på ting, sier den avslørte deltageren.

EN AV DISSE BLIR TATT FOR JUKS: Blir det Mikael Johnsson, Nora Lindvåg Johre, Niklas Vindel, Madelen Voreland Berås, Kim Høgås Hansen eller Heidi Stueflotten som blir tatt for juks? Svaret kommer i Paradise-finalen torsdag. Foto: TV3
EN AV DISSE BLIR TATT FOR JUKS: Blir det Mikael Johnsson, Nora Lindvåg Johre, Niklas Vindel, Madelen Voreland Berås, Kim Høgås Hansen eller Heidi Stueflotten som blir tatt for juks? Svaret kommer i Paradise-finalen torsdag. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:    Torsdagens finale i realityserien «Paradise Hotel» blir langt mer dramatisk enn TV3 hadde regnet med, når en av deltagerene blir tatt for juks, og utvises, ifølge Dagbladet.

Deltageren skal ha fortalt en av sine realitykolleger om et hemmelig oppdrag tidligere i serien, uten at TV3 merket noe.

- Oppdraget jeg stod overfor var nesten umulig. Jeg hadde ikke greid det uten hjelp, fristelsen ble for stor, sier den utro finalisten.

På finaledagen valgte imidlertid Paradise-deltageren, som var blitt ufrivillig innviet i planene, å varsle TV3 om lureriet. Kanalen valgte å la de tidligere deltagerne som var samlet for å kåre årets vinner, om å avgjøre juksemakerens skjebne.

Den utvistes romkamerat får velge seg en ny finalepartner blant de tidligere deltagerne.

Seher.no har valgt å ikke avsløre juksemakerens identitet av hensyn til «Paradise Hotel»-seerne.

- «Paradise Hotel» skal ha en verdi vinner, og vi måtte tenke fort. Dermed fikk juryen i oppgave å bestemme hva vi skulle gjøre med den utro deltagere, og de valgte å soarke vedkommende fra finalen, sier Øyvind Skovli i TV3 til Dagbladet.

Den diskvalifiserte deltageren angrer ikke på juksingen.

- Nei, jeg er ikke typen som angrer på ting. Jeg hadde glemt hele greia da jeg sto der i finalen. Jeg tok straffen min. «Paradise» har vært en fantastisk opplevelse og jeg håper folk ikke bare husker meg for denne episoden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk sjokk da jeg gikk på badevekten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer