Sylvester Stallone:

Uttaler seg om Schwarzenegger-feiden

- Liker ikke ordet «nei».

OM RIVALISERINGEN: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har hatt et rivaliserende forhold, nå kommer sistnevne med uttalelse. Foto: Eric Charbonneau/REX
OM RIVALISERINGEN: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har hatt et rivaliserende forhold, nå kommer sistnevne med uttalelse. Foto: Eric Charbonneau/REX Vis mer
Publisert

Den lange karrieren til Sylvester Stallone (76) har først og fremst inneholdt filmer som «Rambo», «Rocky», «Cobra» og «Cliffhanger». Men nå er stjernen aktuell i den nye TV-serien «Tulsa King».

I et ferskt intervju forteller skuespilleren at han synes det å spille i en TV-serie er veldig annerledes enn å spille i filmer. I det samme intervjuet åpner han også om feiden med Arnold Schwarzenegger (75).

- Arroganse

Stallone avslører at hemmeligheten bak den imponerende og langvarige karrieren hans, er holdningen.

- Jeg vet ikke om det er en form for arroganse overfor livet generelt, og en «dette kan ikke være alt, det kommer alltid til å komme noe mer rundt hjørnet»-holdning. Og så liker jeg bare ikke ordet «nei», uttaler Stallone overfor Sky News.

KRANGLER: Sebastian Solberg og en annen kjendis rykter i tottene på hverandre på den rød løperen til Reality Awards. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg vil si at jeg er skapt for utfordringer. Hver gang noen sier «jeg er den hardest arbeidende skuespilleren», så sier jeg «nei, det er du ikke».

Det er da 76-åringen kommer inn på rivaliseringen med Schwarzenegger.

- Som med Arnold. Da manifesterte jeg bokstavelig talt motsetningene våre. Jeg likte det, og han likte det han også fordi det la press på ham, følger Stallone opp før han fortsetter:

- Vi skapte oss selv til å bli to gode lag som hatet hverandre. Men du gjør en bedre jobb bedre når du har den formen for …, sier stjernen og slår hendene mot hverandre for å illustrere kraften.

Må ut av huset

Skuespilleren røper at hovedmotivasjonen hans for å jobbe hardt, er for å komme seg ut av huset ettersom han har tre døtre og tre hunnhunder.

Stallone og Schwarzenegger møtte hverandre for første gang i 1977 under Golden Globe. Den kvelden var Stallone nominert i kategorien «beste skuespiller», mens Schwarzenegger var nominert til «årets nye stjerne».

KRANGLER: I den nye sesongen av «Ex and the City» ser ,man at Mario Riera og Helene Hima blir uvenner etter «71 grader nord»-premierefest. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Under utdelingen skal det ha utspilt seg en scene hvor Stallone angivelig skal ha kastet blomster mot Schwarzenegger etter å ha gått glipp av prisen.

Siden den gang har de to skuespillerne kommet med en rekke «angrep» mot hverandre i pressen.

LES OGSÅ: Skrekk-tvillingene er ugjenkjennelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer