Helene Olafsen:

Uttaler seg om kjoletabbe

Programlederen innrømmer at det ikke ble som hun hadde tenkt.

GIR POENG: Helene Olafsen gir sin egen kjole dårlig poengsum. Foto: Thomas Andersen / TV 2
GIR POENG: Helene Olafsen gir sin egen kjole dårlig poengsum. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

«Skal vi danse: all stars» nærmer seg slutten. Det gjenstår nå kun tre par, og til helgen skal det avgjøres hvem som kommer seg hele veien til finalen.

I løpet av sesongen har TV-seerne fått servert heftige danser, snertne dommerkommentarer og praktfulle antrekk.

Når det kommer til antrekk er det noen som har vært mer under lupen enn andre. Programleder Helene Olafsen (32) har nemlig stadig fått tilbakemeldinger fra engasjerte seere - både positive og negative.

Nå avslører Olafsen og stylist Cårejånni Enderud hva de selv føler om antrekksvalgene.

TV 2 omtalte saken først.

GIKK VIDERE: Cengiz Al slapp med skrekken, og gikk videre til årets «Skal vi danse»-semifinale. Vis mer

Slakter egen kjole

Overfor TV 2 forteller duoen at det ble bom med en av kjolene.

- Vi var enige om at den grønne kreasjonen var litt for mye. Tanken var god, utførelsen ble ikke helt slik vi hadde tenkt, men så sto vi der. Det var det vi hadde, forklarer Olafsen til TV 2.

32-åringen gir også kjolen poengsum i kjent «Skal vi danse»-stil.

- Jeg ville gitt ett poeng for innsats, så to av ti, humrer hun.

ALDRI IGJEN: Stylisten mener de aldri skal gjøre samme feil igjen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
ALDRI IGJEN: Stylisten mener de aldri skal gjøre samme feil igjen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Enderud er også enig i at den grønne kjolen var skivebom.

- Etter sending var ikke følelsen god hos verken Helene eller meg. Vi tenkte at «Nei, dette så kjerring ut, sånn som dette må vi aldri gjøre igjen», sier stylisten til kanalen.

RØRT: Det ble et sterkt øyeblikk da Nadya Khamitskaya måtte se på danseparteren Nate fra sidelinja. Bilder fra TV2. Vis mer

Overfor Se og Hør utdyper Enderud noen tanker om resultatet.

- Alt som kunne gå galt, gikk galt. Det er sånt som skjer noen ganger.

Stylisten så det allerede under sendingen, men valgte å holde det for seg selv inntil programlederen var ferdig med jobben hun skulle gjennomføre.

- Jeg så at det ble tantete. Litt «kostymete» i forhold til det vi hadde tenkt.

Det endte med at de sammen lo av det hele og tenkte de fikk gjøre noe annet neste gang.

- Det ble helt sleivspark, men vi ler av det det. Det er jo ingen som har dødd, vi får bjuda på!, sier stylisten til Se og Hør.

Olafsen forteller til Se og Hør at hun føler de stort sett har lyktes, men at de er enige om at det ikke gjelder den grønne kjolen.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Vi hadde en plan og var veldig samkjørte i den, og det var en god tanke, men da alle delene kom sammen så fungerte det bare ikke helt. Det må vi stå i, det tåler vi, sier 32-åringen og følger opp:

- Det er litt av faren med å prøve.

Stort engasjement

Olafsen har gjennom hele sesongen fått oppleve det enorme engasjement til TV-seerne. I sosiale medier har det haglet med både kritikk og komplimenter.

Allerede etter andre direktesending fikk den tidligere «Skal vi danse»-vinneren kommentarer slengt etter seg om at hun så ut som hun var klar for å bli «skutt ut av en amerikansk sirkus-kanon».

32-åringen tok det hele med et smil, og delte selv tilbakemeldingen på Instagram.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- For å være helt ærlig, jeg tok det ikke som kritikk, det var jo litt sannhet i det også. Så jeg syntes bare det var morsomt, uttalte programlederen til Se og Hør den gangen.

I etterkant har «Skal vi danse»-programlederen også fått trusekritikk og hun har fått meldinger fra folk som mente hun under en sending så gravid ut. Olafsen avkreftet at hun var gravid og ba også folk om å ikke stille kvinner det spørsmålet.

Overfor Se og Hør svarer Olafsen på hva hun føler om det generelle engasjementet knyttet til hva hun stiller opp i på TV.

- Det har vært gøy med litt sånn «kjole-gate». Det har blitt en greie, det. Det har vært med humor og kjærlighet for det meste, så det tenker jeg at bare har vært gøy.

LES OGSÅ: Røper viktige «Maskorama»-tips

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer