KOMMENTERER SKANDALEN: Kylie Jenner har for første gang uttalt seg om skandalen som rystet familien hennes i februar. Foto: NTB Scanpix
KOMMENTERER SKANDALEN: Kylie Jenner har for første gang uttalt seg om skandalen som rystet familien hennes i februar. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kylie Jenner:

Uttaler seg om Jordyn for første gang siden skandalen

- Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, og da jeg så det ble jeg overrasket.

I februar slo ryktene om at Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21), skal ha hatt en het flørt med Khloé Kardashians (34) kjæreste, Tristan Thompson (28), ned som en bombe i kjendispressen.

Siden den gang har Jordyn fortalt sin side av hva som skjedde i Jada Pinkett Smiths (47) talkshow, «Red Table Talk» - og både Khloé og moren Kris Jenner (63), har uttalt seg om den mye omtalte skandalen.

En som derimot har holdt tyst, er Kylie Jenner. Hun og Jordyn har vært bestevenninner i flere år, og de var også samboere inntil nylig.

Nå har realitystjernen og sminke-mogulen omsider brutt tausheten, og til tross for at hun ikke uttaler seg direkte om det som har skjedd, er det mange som har tolket hva enn hun har gjort den siste tiden som et svar på den kinkige situasjonen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

«Jordy» på salg

Etter at nyheten om Jordyn og Tristans forhold - som ifølge Jordyn bare var et avskjedskyss på en fest - ble kjent, la flere oppmerksomme fans merke til at en av Kylies Lip Kit-kolleksjoner ble satt ned til halv pris.

21-åringen har flere kreative navn på sminkekolleksjonene sine, og har blant annet kalt dem opp etter både familiemedlemmene og hundene sine. En av dem er også kalt opp etter bestevenninnen, og heter«Jordy». Det var denne som brått var på salg, ifølge US Weekly.

wearing JORDY lip kit today ... KylieCosmetics.com 💋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mange tolket den nedsatte prisen som et subtilt spark mot Jordyn, men dette avkrefter nå Kylie selv.

Det er i et intervju med The New York Times at den unge gründeren forteller at årsaken til at «Jordy» er på salg er fordi innpakningen er endret. Derfor ønsker de å få ut de gamle innpakningene, så butikkene kan erstatte dem med nye.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

- Det er utenfor min karakter. Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, og da jeg så det ble jeg overrasket. Jordyn er klar over at det ikke er jeg personlig som har satt dem på salg, sier Kylie.

View this post on Instagram

to 2019 please ...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Flyttet ut fra Kylie

Da Jordyn gjestet «Red Table Talk», fortalte hun at hun ikke hadde hatt noe kontakt med Tristan siden den mye omtalte kvelden. Bestevenninnen Kylie hadde hun imidlertid sendt noen meldinger til.

Det er ikke kjent hvor mye kontakt de to har i dag, men de har vært veldig nære tidligere, og over en lengre periode bodde Jordyn også hjemme hos Kylie. Da kvelden med Tristan nådde ut til omverdenen, flyttet hun ifølge TMZ ut fra venninnens hus.

Den 21 år gamle modellen flyttet dermed hjem til moren sin, og hun skal ha tatt avgjørelsen selv. Kylie og Jordyn følger fremdeles hverandre i sosiale medier, og førstnevnte har ikke slettet bildene av venninnen fra sin Instagram-konto - noe som kan tyde på at ikke alt håp er ute.

View this post on Instagram

MY GIRLS💚🍀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Vi hadde ikke sex

Da Jordyn omsider brøt tausheten om skandalen, var det blitt spekulert heftig på hvor langt den flørten mellom henne og Tristan hadde gått. Selv kunne hun fortelle at de to festet sammen, og kysset.

Jordyn erkjente at hun aldri burde ha dratt på festen hjemme hos basketproffen, men nektet samtidig for at de hadde hatt sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, uttalte hun i intervjuet.

Videre insisterte 21-åringen på at det var andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet hun.

Raste på Twitter

Dette fikk Khloé til å rase. I et innlegg på Twitter skrev 34-åringen at Jordyn ikke fortalte sannheten og at var nettopp hun som hadde ødelagt familielykken.

«Hvorfor lyver du, Jordyn? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning!», skrev hun.

Dagen etter bestemte derimot Khloé seg for å ta tilbake tiraden, ved å legge skylden på Tristan.

- Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil, skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: Nå blir de samboere

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

- Hun var helt knust i starten

- Hun var helt knust i starten

Avslører forventninger om forlovelse

Avslører forventninger om forlovelse

Går til frontalangrep på moteredaktør

Går til frontalangrep på moteredaktør

Slik er kjendisenes påskeparadis

Slik er kjendisenes påskeparadis

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

- Han skylder grevinnen millioner

- Han skylder grevinnen millioner

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255