O.J. Simpson:

Uttaler seg om farskapsryktene

- Jeg synes alltid Kris var en søt jente.

SPEKULASJONER: Flere spekulerer fremdeles på om Kris Jenner og O.J Simpson hadde en affære for 40 år siden, og at resultatet er Khloé Kardashian. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/David Hartley/NTB
SPEKULASJONER: Flere spekulerer fremdeles på om Kris Jenner og O.J Simpson hadde en affære for 40 år siden, og at resultatet er Khloé Kardashian. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/David Hartley/NTB Vis mer
Publisert

For mange år siden begynte ryktene å svirre om at Khloé Kardashian (39) ikke hadde samme far som sine søsken Kourtney (43), Kim (42) og Rob (35) Kardashian.

Det ble spesielt lagt vekt på at hun skiller seg ut både i utseende og høyde i forhold til søstrene.

I stedet for Kris Jenners (67) avdøde ektemann, advokaten Robert Kardashian, ble O.J. Simpson (75) utpekt for å være 39-åringens far.

Tok DNA-test

Simpson er den tidligere NFL-proffen og Hollywood-stjernen som i 1994 ble tiltalt for å ha drept kona Nicole Brown og hennes venn Ronald Goldman i et grotesk knivdrap. Under rettsaken var det Robert Kardashian som var skuespillerens forsvarer.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Ifølge flere av Robert ekskoner, skal Kris Jenner ha vært utro mot ektemannen i den tiden hun ble gravid med Khloé.

Både Simpson og realitystjernen har tidligere avkreftet farskaps-ryktene. «Kardashians»-profilen har gått så langt som å ta en DNA-test i en episode av realityserien for å sette en stopper for det hele. Likevel dukker ryktene opp igjen med jevne mellomrom.

Datet supermodeller

Nå uttaler O.J Simpson seg nok en gang om saken.

I et intervju i podkasten «Full Send» sier 75-åringen at Kris Jenner aldri var hans type.

- Jeg synes alltid Kris var en søt jente. Hun var utrolig snill, men du vet jeg datet supermodeller, ler han i klippet publisert på TMZ.

- Du kjenner til ryktet? blir han spurt.

- Ja, men det er ikke sant. Det er ikke en gang i nærheten av å være sant, hevder han og fortsetter:

- Jeg har aldri vært tiltrukket av henne, og jeg mistenkte aldri at hun var tiltrukket av meg, så det var aldri en greie.

- Men noen tror at du kan være Khloé Kardashian egentlige far, presser reporteren.

- Nei. Nei, det er jeg ikke.

LES OGSÅ: - Hjalp meg å vokse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer