Cameron Diaz:

Uttaler seg for første gang om datteren

- Jeg er så heldig som får gjøre dette med Benji og vi har det helt fantastisk, forteller den nybakte moren.

SJELDEN KOST: I en livesending på Instagram uttaler Hollywood-stjernen Cameron Diaz seg for aller første gang om datteren Raddix, samt hvordan det er å være mamma. Her avbildet med venninnen og filmstjernen Drew Barrymore i fjor. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN KOST: I en livesending på Instagram uttaler Hollywood-stjernen Cameron Diaz seg for aller første gang om datteren Raddix, samt hvordan det er å være mamma. Her avbildet med venninnen og filmstjernen Drew Barrymore i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar kunngjorde Hollywood-stjernen Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (41) at de hadde blitt foreldre i all hemmelighet til datteren Raddix Madden.

Babynyheten delte skuespilleren på Instagram. I innlegget understreket hun at privatlivet til datteren vil bli beskyttet, og at de derfor ikke kom til å dele noen flere detaljer eller bilder.

Siden den gang har det dermed vært stille fra paret om hvordan den nye tilværelsen som småbarnsforeldre er.

Derfor kommer det nok som en stor overraskelse for mange når Diaz nå har bestemt seg for å lette på sløret om morsrollen.

Det gjør hun under en livesending på Instagram med venninnen Katherine Power, ifølge US Weekly.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Skryter av ektemannen

Under livesendingen hyller skuespilleren ektemannen for måten han håndterer vesle Raddix.

- Benji legger henne til sengs. Han er så flink. En fantastisk far. Jeg er så heldig for at han er faren til babyen min. Han er utrolig, skryter hun.

Mens Madden legger datteren forteller Diaz at hun benytter anledningen til å ta seg et glass rødvin og lage middag, mens hun ser på tv.

Ifølge 47-åringen har svigersøsteren, Nicole Richie (38), også vært til stor hjelp etter at Raddix kom til verden. Diaz avslører blant annet at hun kom til dem for å passe på babyen slik at hun selv fikk støvsugd huset.

Den nybakte moren legger heller ikke skjul på at hun elsker sin nye tilværelse som ettbarnsmor, og kaller det den beste delen av livet sitt.

STOLT: Cameron Diaz skryter ektemannen Benji Madden opp i skyene for hans rolle som pappa til datteren Raddix. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Cameron Diaz skryter ektemannen Benji Madden opp i skyene for hans rolle som pappa til datteren Raddix. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er så utrolig takknemlig og glad. Det er bare det beste noensinne. Jeg er heldig som får gjøre dette med Benji, vi har det helt fantastisk. Det er så flott. Jeg er så begeistret at jeg nesten ikke kan tro det, sier hun.

Til tross for at livet smiler som nybakt mamma, er Diaz ærlig om at hun ikke føler seg som sitt beste «jeg» midt under corona-pandemien.

- Jeg savner alt. Dette får frem det verste i meg. Jeg prøver bare å være der jeg er. Her. Det er ingenting annet. Jeg tar et dypt åndedrag, tar på tingene rundt meg for å vise at jeg er til stede, og kysser babyen og mannen min.

Full fødselsforvirring

Da babynyheten ble kjent var det flere som sendte lykkønskninger i retning stjerneparet, men det var imidlertid også flere som stilte spørsmål ved familieforøkelsen. Mange lurte nemlig på om skuespilleren hadde båret fram datteren selv eller brukt surrogatmor.

- Vent, men var Cameron Diaz gravid eller var det en surrogat? var det en som spurte på Twitter.

En annen bet seg merke i at skuespilleren ikke så gravid ut da hun ble avbildet på ferie med ektemannen i august i fjor.

GRAVID?: Flere har stilt spørsmål om hvorvidt Cameron Diaz har benyttet seg av surrogat. Her er hun avbildet i slutten av november, en og en halv måned før babynyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix
GRAVID?: Flere har stilt spørsmål om hvorvidt Cameron Diaz har benyttet seg av surrogat. Her er hun avbildet i slutten av november, en og en halv måned før babynyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det som spesielt satte fart på spekulasjonene, var bilder av stjerna fra slutten av november. På bildene, delt av blant andre The Sun, ser man nemlig ingen babymage, til tross for at Diaz på dette tidspunktet skulle vært rundt åtte måneder på vei - hvis hun var gravid.

Cameron Diaz har fremdeles ikke kommentert om hun selv gikk gravid med Raddix eller om hun benyttet seg av en surrogatmor. På Instagram har hun imidlertid ikke delt noen bilder av seg selv siden mai i fjor, noe som kan tilsi at hun har prøvd å skjule en babymage.

I slutten av januar dukket det opp litt mer informasjon om parets første barn. Da fikk The Blast tak i barnets fødselsattest, som viste mer enn hva duoen selv hadde valgt å gå ut med.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Spesielt navn avslørt

Fødselsattesten viste at den lille jenta ble født den 30. desember i fjor, og at hun dermed kom til verden på tampen av det forrige tiåret. Hun ble født på Cedar's Sinai Medical Center i Los Angeles.

At paret valgte å kalle barnet sitt Raddix skapte overskrifter da familieforøkelsen ble kunngjort, men mellomnavnene, de tar kaka.

Barnets fulle navn er nemlig Raddix Chloe Wildflower Madden. Det lange navnet føyer seg i rekken av Hollywood-stjerners barn med utradisjonelle navn, som har vært en trend de siste tiårene.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Us Magazine skrev at Wildflower-navnet vekket mest oppmerksomhet. Det ble nemlig spekulert på om det er en hyllest til Drew Barrymore (45), som Diaz spilte mot i «Charlie's Angels»-trilogien. Barrymore har nemlig gitt ut en selvbiografi med navnet «Wildflower», så det er ikke umulig at hennes gode venn og kollega har hentet inspirasjon herfra.

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av nyfødt datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer