Cameron Diaz:

Uttaler seg for første gang om datteren

- Jeg er så heldig som får gjøre dette med Benji og vi har det helt fantastisk, forteller den nybakte moren.

SJELDEN KOST: I en livesending på Instagram uttaler Hollywood-stjernen Cameron Diaz seg for aller første gang om datteren Raddix, samt hvordan det er å være mamma. Her avbildet med venninnen og filmstjernen Drew Barrymore i fjor. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN KOST: I en livesending på Instagram uttaler Hollywood-stjernen Cameron Diaz seg for aller første gang om datteren Raddix, samt hvordan det er å være mamma. Her avbildet med venninnen og filmstjernen Drew Barrymore i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar kunngjorde Hollywood-stjernen Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (41) at de hadde blitt foreldre i all hemmelighet til datteren Raddix Madden.

Babynyheten delte skuespilleren på Instagram. I innlegget understreket hun at privatlivet til datteren vil bli beskyttet, og at de derfor ikke kom til å dele noen flere detaljer eller bilder.

Siden den gang har det dermed vært stille fra paret om hvordan den nye tilværelsen som småbarnsforeldre er.

Derfor kommer det nok som en stor overraskelse for mange når Diaz nå har bestemt seg for å lette på sløret om morsrollen.

Det gjør hun under en livesending på Instagram med venninnen Katherine Power, ifølge US Weekly.

Skryter av ektemannen

Under livesendingen hyller skuespilleren ektemannen for måten han håndterer vesle Raddix.

- Benji legger henne til sengs. Han er så flink. En fantastisk far. Jeg er så heldig for at han er faren til babyen min. Han er utrolig, skryter hun.

Mens Madden legger datteren forteller Diaz at hun benytter anledningen til å ta seg et glass rødvin og lage middag, mens hun ser på tv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer