Alex Rodriguez og Jennifer Lopez:

Uttaler seg etter eksens bryllup

Alex Rodriguez har gode ting å si om eksforloveden.

BRUDD OG BRYLLUP: Halvannet år etter bruddet med Alex Rodroiguez (t.h.), er Jennifer Lopez lykkelig gift. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
BRUDD OG BRYLLUP: Halvannet år etter bruddet med Alex Rodroiguez (t.h.), er Jennifer Lopez lykkelig gift. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter en rekke bruddrykter, kunne Jennifer Lopez (53) og Alex Rodriguez (47) i fjor vår fortelle en hel verden at de hadde brutt forlovelsen. Halvannet år senere ser livet deres helt annerledes ut.

Mens Rodriguez på sin side nylig ble singel etter å ha datet en kvinne ved navn Kathryne Padgett, er Lopez nygift og lykkelig med Ben Affleck (50).

Det har lenge blitt spekulert rundt hva «A-Rod» tenker om at kvinnen han skulle gifte seg med, bare etter kort tid har lovet å tilbringe livet sitt med en annen mann, og attpåtil: eksforloveden sin.

Som mange vet var Lopez og Affleck forlovet tidlig på 2000-tallet, men brøt den gang forlovelsen kort tid før bryllupet.

Nå tar imidlertid baseballstjernen bladet fra munnen og uttaler seg etter eksens giftemål.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

God erfaring

Det er i et intervju med CNNs «Who's Talking to Chris Wallace?» at Rodriguez blir spurt om eksforloveden, skriver Us Weekly.

Han har imidlertid ikke noe vondt å si om Lopez.

- Med Jennifer, altså, det var en god erfaring, sier han, og legger til:

- Jeg ønsker henne og barna, som er smarte, vakre og fantastiske, alt godt.

Det er liten tvil om at barna var ett av knutepunktene i forholdet mellom Lopez og Rodriguez. Da de kunngjorde bruddet, kom de nemlig med et lignende ønske:

«Vi ønsker det beste både hverandre og for hverandres barn», skrev de blant annet.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Giftet seg to ganger

Lopes og Affleck ble raskt koblet til hverandre etter bruddet med Rodriguez i fjor vår. Det viste seg at det tidligere paret trivdes så godt i hverandres selskap at de like gjerne tok steget videre og ble kjærester.

Etter om lag ett år med dating satte Affleck nok en gang en ring på artistens finger - og i juli sto bryllupet i Las Vegas.

- Vi gjorde det. Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er hyggelig. Og det viser seg at kjærligheten er tålmodig. 20 år med tålmodighet. Akkurat som vi ønsket. I går kveld fløy vi til Vegas, sto i kø for lisens med fire andre par, alle på vei til verdens bryllupshovedstad, skrev Lopez i en uttalelse.

Men det holdt ikke med det.

I august feiret ekteparet giftermålet på ny - naturligvis med overdådig stil, en stjernespekket gjesteliste og en brudekjole fra selveste Ralph Lauren.

LES OGSÅ: Stjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer