Demi Moore:

Uttaler seg etter catwalk-sjokket

Demi Moore overrasket mange på catwalken forrige uke. Først nå uttaler hun seg om opplevelsen.

OVERRASKET: Slik så Demi Moore ut på catwalken forrige uke. Det fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB
OVERRASKET: Slik så Demi Moore ut på catwalken forrige uke. Det fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye kan skje i Hollywood, og det skal som regel ikke så mye til før store stjerner nesten ikke er til å kjenne igjen. Det var derfor mange som nesten mista haka forrige uke, da skuespiller Demi Moore (58) nesten ikke var til å kjenne igjen på catwalken under Fendis motevisning i Paris.

Flere spekulerte raskt på om 58-åringen hadde lagt seg under kniven, ettersom hun så annerledes ut og hadde mer definerte kinnbein enn noen gang.

Tenåringsdrøm

Først nå, over en uke senere, snakker Moore selv ut om det «alle» snakket om forrige uke. Det gjør hun i et intervju med supermodell Naomi Campbell, i programmet «No Filter with Naomi», hvor hun forteller om sin opplevelse på catwalken.

- Faktisk så gikk det ikke opp for meg før i etterkant at jeg hadde fått en tenåringsdrøm oppfylt, sier 58-åringen, og fortsetter:

- Jeg brukte et øyeblikk og tenkte at «herregud, jeg har akkurat gått på catwalken med noen av de største modellene noen sinne». Jeg følte meg som et lite barn.

NYE KINNBEIN?: Bildene av Demi Moore har gått sin seiersgang i sosiale medier. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB
NYE KINNBEIN?: Bildene av Demi Moore har gått sin seiersgang i sosiale medier. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB Vis mer

Som mye annet det siste året, ble også Fendis moteshow arrangert uten publikum. Moore mener at hun ikke merket at det ikke satt noen tilskuere i salen, og at det var like spesielt for henne uansett.

Artikkelen fortsetter under bildene.

GIKK OGSÅ: Supermodell og skuespiller Cara Delevingne gikk også for Fendi. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB
GIKK OGSÅ: Supermodell og skuespiller Cara Delevingne gikk også for Fendi. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB Vis mer
GIKK UTEN SØSTEREN: Bella Hadid gikk for Fendi uten søsteren Gigi, som ble mamma i fjor. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB P
GIKK UTEN SØSTEREN: Bella Hadid gikk for Fendi uten søsteren Gigi, som ble mamma i fjor. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB P Vis mer
MODELLIKON: Den ikoniske 90-tallsmodellen Kate Moss kastet også glans over Fendis catwalk. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB
MODELLIKON: Den ikoniske 90-tallsmodellen Kate Moss kastet også glans over Fendis catwalk. Foto: Fendi/ Splash News/ NTB Vis mer

Flere var raskt ute med å spekulere på om stjernen faktisk kunne ha fikset på utseendet. Selv om det var den store snakkisen i forbindelse med moteshowet, velger imidlertid Moore å forbli taus om hva som skjedde med kinnbeina.

Det skal dog nevnes at under intervjuet med Campbell ser alt tilsynelatende ut til å være tilbake til «normalen» for 58-åringen.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

- Hva har skjedd?

Etter visningen delte Moore selv en video fra catwalken. Også der påpekte hun at hun fikk oppfylt en tenåringsdrøm. Samtidig takket hun Fendis sjefsdesigner, Kim Jones, for at hun fikk åpne showet.

Kort tid senere blåste det altså opp til storm på Twitter, der stjernens utseende fikk kjørt seg.

«Hva i helvete skjedde med Demi Moores ansikt?», spurte en bruker.

«Demi Moores ansikt er så skummelt, og jeg klarer ikke slutte å se på det», fulgte en annen opp med.

«Ser ikke ut som Demi Moore i det hele tatt. Og hvis det er Demi Moore, så er kirurgen som gjorde dette mot henne en kvakksalver», skrev en tredje.

«Jeg vet det er resultatet av et helt liv med plastisk kirurgi, men seriøst ... hva i helvete?», mente en annen.

Vis mer

I tillegg til å ha gjort seg svært godt bemerket på lerretet som skuespiller, har «Ghost»-stjernen også flere offentlige forhold bak seg. Fra 1987 til 2000 var hun nemlig gift med actionstjernen Bruce Willis (65), som hun fikk døtrene Rumer (32), Scout (29) og Tallulah (27) med.

Fem år etter bruddet ble hun sammen med skuespiller Ashton Kutcher (42). Paret gikk hver til sitt i 2013.

LES OGSÅ: Prinsen overrasket på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer