Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

Uttaler seg etter bruddryktene

Og etterlater trolig fansen mer forvirret enn noen gang.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært i et av-og-på-forhold i seks år. Nå spekulerer fansen på om det er slutt igjen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har vært i et av-og-på-forhold i seks år. Nå spekulerer fansen på om det er slutt igjen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få kjærestepar i Sverige, muligens bortsett fra parene i kongefamilien, som skaper flere overskrifter og mer engasjement enn Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (26).

Influenserduoen har nemlig opparbeidet seg store navn gjennom blant annet Instagram, YouTube og i Ingrossos realityprogram «Wahlgrens Värld».

Det er imidlertid ikke alltid like lett å holde styr på paret. De har nemlig lagt mange turbulente år bak seg, og forholdet har endt i brudd flere ganger enn man kan telle på én hånd. De har derimot funnet tilbake til hverandre gang på gang.

Den siste måneden, etter at Ingrosso avslørte at hun tidligere i år gjennomgikk en abort, har fansen spekulert på om forholdet nok en gang er over. Nå har begge parter uttalt seg - og etterlater muligens fansen mer forvirret enn tidligere.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Auksjonerte bort besøk

Forrige uke gikk «Musikhjälpen» av stabelen i Sverige, noe som kan sammenliknes med P3-aksjonen her i Norge. Men i stedet for at programlederne utsetter seg for diverse ting, er det artister og kjente personer som er gjester.

I år samlet «Musikhjälpen» inn 48 millioner svenske kroner, og blant gjestene var Phillipe. Han auksjonerte bort et besøk på YouTube-kanalen sin hvor han og vinneren skal lage mat sammen.

- Jeg har en konkurranse hvor man kan vinne en «cook-along». Man får enten komme hjem til meg, eller hvis vinneren bor nærme meg kan jeg komme hjem til dem. Så lager vi litt mat sammen, fortalte 26-åringen i programmet, ifølge Hänt.

Trøbbel i paradis

Denne uttalelsen kan bety at det er trøbbel i paradis for ham og Bianca. For en detalj står stikk i strid med det fansen tidligere har trodd - nemlig at Bianca og Phillipe er samboere.

Den siste tiden har duoen knapt vist seg sammen, verken på Instagram eller YouTube, og Phillipe har heller ikke spilt inn matvideoene sine på Biancas kjøkken - slik han tidligere har gjort.

Phillipe har også kjøpt seg en hund, Ted, som han hyppig deler bilder og videoer av på Instagram. Tidligere har han derimot publisert samme type innhold av Biancas hunder, Sammy og Dino.

- Jeg er mest alene

Verken Bianca eller Phillipe har bekreftet eller avkreftet et eventuelt brudd, men før helga publiserte Bianca en Instagram-story der hun fortalte om den tøffe tiden som venter.

Også denne uttalelsen har bidratt til at fansen føler seg skråsikre på at det nok en gang er slutt. Tidligere har 25-åringen nemlig fortalt at hun kommer til å feire nyttårsaften alene med hundene sine. Nå kan det altså tyde på at jula blir like ensom.

- På vei til siste arbeid denne uka. Er jeg den eneste som ikke helt liker tanken på å ha fri i flere uker? Jeg elsker jobben min for mye, og hater å gjøre ingenting. Alle vennene mine reiser tilbake til der de kommer fra, så jeg er mest alene, skrev hun, og fortsatte:

- Heldigvis jobber jeg neste uke også, haha. Men ja, jula er ikke en favoritt for alle, rett og slett.

I fjor feiret Bianca og Phillipe jul sammen hjemme hos sistnevntes foreldre i Göteborg. Biancas 25-årsdag, 30. desember, feiret de også sammen.

Avslørte abort

Som nevnt røpet tv-profilen for kort tid siden at hun hadde utført en abort. Dette avslørte hun i en episode av familiens realityserie, «Wahlgrens Värld» overfor moren, Pernilla Wahlgren (52).

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg, sa 25-åringen i programmet.

Dette er influenserens tredje abort, og hendelsen skal ha fått henne til å reflektere over forholdet med kjæresten. I en episode i november fortalte hun nemlig at hun trodde de skulle være på et annet sted i livet.

- Vi burde ha kommet så mye lenger i forholdet vårt (...) Om ikke dette får oss til å komme nærmere hverandre, hvordan skal vi da kunne gjøre det uten barn?, spurte hun seg selv.

Videre delte Ingrosso at hun og Phillipe har hatt det tøft det siste halvåret, men en ting har hun innsett, og det er hvor viktig et barn er for henne. Derfor ga hun kjæresten et ultimatum.

- Innen ett år vil jeg være gravid. Jeg driter i om jeg blir gravid med Phillipe og vi gjør det slutt. Da får det bli sånn. Jeg kommer aldri til å ta abort igjen. Så jeg har stilt ham et ultimatum om at jeg skal være gravid om ett år hvis det er ham og jeg. Jeg skal være en ung mamma, fortalte hun.

LES OGSÅ: Ny flamme etter den bitre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer