Ricky Martin:

Uttaler seg etter anklagene

- Ødeleggende for meg.

SNAKKER UT: Ricky Martin snakker ut etter anklagene fra nevøen. Foto: Splash News/NTB
SNAKKER UT: Ricky Martin snakker ut etter anklagene fra nevøen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I starten av juli ble det kjent at artist Ricky Martin (50) hadde blitt anklaget for vold i nære relasjoner. Han ble også anklaget for incest, ettersom det var hans 21 år gamle nevø som kom med anklagene.

Som følge av beskyldningene kunne artisten risikere opptil 50 år i fengsel, da det under puertoricansk lov er strenge konsekvenser for seksuell omgang med familiemedlemmer.

Torsdag denne uken ble det imidlertid kjent at Martins nevø trekker tilbake anklagene mot artisten, noe som vil si at dommeren fjerner det midlertidige besøksforbudet. Det meldte NBC News.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

I en digital høring bestemte nevøen seg for å frivillig stanse prosessen, og fortalte samtidig at han ikke hadde behov for beskyttelse.

- Håper han får hjelp

Ondag uttalte en av Martins advokater at sangeren var villig til å tale direkte til dommeren under høringen og nekte for at han hadde noe romantisk eller seksuelt forhold til nevøen, skriver NBC News.

Etter høringen fortalte nemlig 50-åringen at han ikke var i stand til å forsvare seg de siste ukene, siden han fulgte en prosedyre der loven forpliktet han til å ikke snakke før han sto foran dommeren.

Nå som det hele er over, har Martin bestemt seg for å snakke ut til NBC News i en video. Der la han ikke skjul på at det har vært tøft for både han, familien og vennene.

SNAKKER UT: En rekke kvinner snakker ut om overgrep, i den nye Netflix-dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich». Se traileren. Vis mer

- Det har vært ødeleggende for meg, for familien min, for vennene mine. Jeg ønsker ikke dette for noen, sa han, og fortsatte:

- Til den personen som anklaget meg for dette tullet, jeg ønsker ham det beste, og håper at han får hjelp. Så kan han starte et nytt liv fylt med kjærlighet og sannhet og glede, hvor han ikke skader andre.

Nektet for anklagene

Den spanske avisen Marca skrev tidligere denne måneden at Martin skal ha hatt et sju måneder langt forhold med nevøen, og at han ikke skal ha tatt bruddet godt. Deretter skal han ha dukket opp utenfor nevøens hjem, samt kontaktet ham flere ganger.

Selv nektet Ricky Martin, via sin advokat, for anklagene.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sier prins Andrew sier i et nytt intervju at han ikke skjønner hvordan han har fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger fester. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sier det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

- Dessverre så sliter personen som kommer med disse anklagene med dype mentale helseproblemer. Ricky Martin har, selvsagt, aldri - og ville aldri - vært involvert i noen form for seksuelt eller romantisk forhold med nevøen sin.

Det uttalte artistens advokat Marty Singer til People.

LES OGSÅ: - De er prikk like!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer