Michael Schumacher:

Uttalelse gir håp: - Helt spesielt

I Netflix-dokumentaren «SCHUMACHER» kommer det frem nye detaljer om Michael Schumachers helse.

MICHAEL SCHUMACHER: Netflix kommer med dokumentar om Michael Schumacher 15. september. Video: Netflix. Vis mer
Publisert

Syv år har gått siden Formel 1-legenden Michael Schumacher (52) var innblandet i en stygg skiulykke i alpene. Siden den gang har man fått vite svært lite om hvordan tyskeren har det.

15. september håper derimot idrettsinteresserte verden over at den nye Netflix-dokumentaren «SCHUMACHER» skal gi seerne et større innblikk i hvordan den tidligere storkjøreren har det, og har hatt det, de siste 13 årene.

Nytt håp

I forrige uke slapp Netflix traileren til serien som starter med en tidligere uttalelse fra Schumacher.

- 100 prosent perfeksjon. Jeg kunne ikke leve med mindre, sier han, mens det ruller bilder av ham kjørende i den legendariske røde Formel 1-bilen han gjorde stor suksess med.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB Vis mer

Se traileren øverst i saken!

Om Schumacher selv medvirker i dokumentaren er ennå ikke kjent, men både kona, sønnen Mick, som nå følger i pappas fotspor, broren Ralf og datteren Gina medvirker i dokumentaren.

Også Formel 1-kjører Sebastian Vettel blir å se i dokumentarfilmen.

- Noe helt spesielt

Som allerede nevnt har familien vært veldig forsiktige med å uttale seg om hvordan 52-åringen har det. Da Schumacher fylte 50 år i 2019 kom familien med en sjelden oppdatering.

- Vi forsikrer dere om at han er i de beste hender. Vi gjør alt for å hjelpe ham, het det i en uttalelse.

PAR: Michael Schumacher og Corinna Schumacher har vært gift siden august 1995. Foto: AP Photo / Daniel Maurer / NTB
PAR: Michael Schumacher og Corinna Schumacher har vært gift siden august 1995. Foto: AP Photo / Daniel Maurer / NTB Vis mer

I traileren kommer det nye drypp hvor kona Corinna letter litt på sløret om mannen.

- Han er sterk, ekstremt sterk. Han viser meg hver dag hvor sterk han er. Han er noe helt spesielt, sier hun i traileren.

Marlene Frantzen overlevde Kato Air-ulykken 29. september 2004. Hun er en av karakterene vi møter i TV 2-serien «Sledheads – et snøskuterliv». Hun nekter å la seg stoppe av overfallet på flyet. Video: TV 2 Vis mer

Kritikk

Selv om familiens uttalelser av og til havner i media, er de som regel ribbet for informasjon. Det har fått flere til å reagere.

Willi Weber (77), Schumachers tidligere manager, gikk hardt ut mot kona i forbindelse med RTL-dokumentaren «Die Michael Schumacher Story».

- Jeg vet ikke om han blir bedre. Jeg vil vite hvordan han har det, holde ham i hånden eller kjenne på kinnet hans. Men jeg får ikke lov av Corinna, sier en tydelig oppgitt Weber i dokumentaren.

Hun mener imidlertid at familien følger Michaels ønsker.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Dere må forstå at vi bare følger Michaels ønsker om å holde noe så følsomt som hans helsetilstand hemmelig - som vi alltid har gjort, uttalte kona.

Dokumentaren har premiere onsdag 15. september på Netflix.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: YouTube-par i dramatisk ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer